271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” (XXVIII)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVIII)
Liderii pucioși pretind despre credința omului în venirea “Domnului “ de la Pucioasa că este o probă de sănătate de minte pentru cei care o au și o metodă de însănătoșire grabnică și temeinică pentru cei care o primesc:
“O, bine este de omul sănătos la minte și la iubire și la fire și la credința în venirea Mea, căci apostolii Mei acum două mii de ani așa ziceau: "Aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie". O, ce bine ar fi să-și caute omul sănătatea cea de la Mine, cea cu Mine, căci David s-a rugat să-l iert după ce a păcătuit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)
Printre credincioșii de la Pucioasa sunt nu puțini cei care, deși cred în venirea "Domnului" lor, au și/sau au avut probleme psihice grave, care au necesitat internări repetate în clinicile de psihiatrie și tratament îndelungat și adesea ineficient. Această situație de fapt pune sub serioasă îndoială afirmațiile de mai sus ale liderilor pucioși. Cea mai elocventă este situația tinerilor Georgică și Minodora, care au fost complet sănătoși înainte de a cunoaște “minunile” Pucioasei, dar au devenit abonați ai clinicilor psihiatrice și total dependenți de medicamente psihotrope după ce s-au integrat în “lucrare”.
Venirea “Domnului” de la Pucioasa promite adepților că vor primi sănătate de la El și nu vor mai alerga pe la medici, numai să învețe omul să caute la venirea Lui după 2000 de ani în care a fost despărțit de El :
“Să înveți, omule, din cele ce-ți spun Eu ție acum, la venirea Mea după tine, și să-ți cauți sănătatea cea de la Mine, căci scris este în cartea lui David: "Inima înfrântă și smerită, Dumnezeule, Tu nu o urgisești". Să înveți, omule, din venirea Mea după tine, căci iată-Mă după două mii de ani strigând în lung și în lat omul să vină să-l fac din nou, că s-a stricat după ce l-am făcut.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)
Dacă ar fi așa, dacă “Domnul” Pucios le-ar fi asigurat pucioșilor sănătatea, nu s-ar mai fi îmbolnăvit Georgică și Minodora “cu capul”, nu s-ar fi pensionat Viorel cu diagnostice de la Psihiatrie, nu și-ar mai fi pierdut Milică al Mihaelei lumina ochiului, nu ar fi ajuns nea’Mișu mut după o operație mutilantă a laringelui, consecutivă unui cancer în gât, nu și-ar fi pierdut auzul Cecilia și Georgeta. N-ar mai fi murit Alexandra de limfogranulomatoză malignă, nici Cecilia de pancreatită acută, nici Ricuța de tumoră cerebrală. N-ar fi ajuns Aspazia să aibă viziuni și să audă voci care au îndemnat-o să-și părăsească soțul și copiii și să plece haihui prin toată țara ca “să-L propovăduiască pe Domnul”. N-ar mai fi făcut nici Mihaela repetate crize de isterie, nici Teodora și nici Anisia n-ar fi trebuit să ajungă la operații traumatizante prin spitale, nici Iliuță n-ar fi ajuns la operație de hernie abdominală, nici Tataia n-ar fi ajuns client al Sanatoriului TBC de la Moroieni, nici Emanuel nu s-ar fi molipsit și el de TBC stând apoi prin spitale pe la Târgoviște și la București, nici Nicu Pop n-ar fi făcut repetate crize de rinichi, de hernie de disc și o operație de deviație de sept, nici Ionică n-ar fi făcut o formă gravă de hernie de disc, nici Marian Mihalache nu și-ar fi rupt piciorul zilele trecute. Dar mai ales și mai ales n-ar fi murit de fraged copilul Simion, fiul Zidarilor, chiar pe pământurile “sfinte” ale “Domnului” Pucioasei, despre care liderii pucioși pretind că este Unul și Același cu Cel ce a zis: “Lăsați copiii să vină la Mine”.
Uneori, liderii pucioși pretind că ei și adepții lor sunt protejați și privilegiați de Dumnezeu față de restul lumii. Singurul la care a venit “Domnul” ca să-i deschidă portița vieții veșnice este “poporul pucios cel mititel”, căci neamul creștinesc de pe pământ s-a corcit de tot și nu mai merita o asemenea cinste, de a gusta “venirea Domnului”, iar corciturile de creștini s-au lăsat amăgiți de “oamenii mincinoși așazați la toate răspântiile” (preoții care au bisericile plasate strategic, la intersecțiile de drumuri). “Poporul” Pucios va fi beneficiarul unor favoritisme speciale, ca să-i fie lui binecuvântată intrarea în împărăția cerurilor:
“Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel. Nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit ca Israel în pustie, […] O, nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit, și e corcitură cel ce își zice creștin. Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel, […] Cine să te mai învețe pe tine viața cea veșnică și portița ei? Am venit Eu și ți-am deschis ca să intri și ca să-ți fie intrarea binecuvântată de Mine, căci omul cel mincinos s-a așezat la toate răspântiile și își zice omul Meu și face cu ochiul la toți trecătorii ca să intre la el, nu la Mine. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)
Alteori, liderii pucioși pretind că “Domnul” lor a venit pentru toți oamenii, fără a mai face deosebire sau favoritisme, pentru a le fi a doua oară Făcător și apoi Judecător. Tate făpturile văzute și nevăzute care umplu cerul și pământul vor fi cuprinse, nediferențiat, de slava venirii Lui:
“Am venit pentru om, Făcător și drept Judecător, că era scris în Scripturi cuvântul Meu care spune: "cei din morminte vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și vor învia; unii spre viață, iar alții spre judecată". [...] Și voi veți fi muntele Meu cel sfânt și locuitorii lui, neamul celor ce-L caută pe Domnul și fața Domnului, căci curând, curând cerul și pământul vor fi cuprinse întru slava venirii Mele, iar Eu Mă voi mărturisi pe Mine însumi cu cuvântul, Domnul puterilor și împăratul slavei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)
Last edited by mariamargareta; 21.11.2010 at 19:53:34.
|