Citat:
În prealabil postat de bluesite33
Danut, sa-l ierti pe cel cu id-ul Iubirea caci el iubeste pisicile nu oamenii, si nu pe Facatorul lor! El nu stie unde merge si nici unde-i trage pe cei care ii vor da dreptate! Doar unii ca el atotsuficienti si smecheri au intemeiat sectele caci i se pare totul de neinteles ... el incearca doar cu ratiunea sa inteleaga, nestiind ca dela marginea ei, incepe credinta si de aceea pentru noi crestinii este mai usor.
In ceea ce priveste iti explic: credinta si faptele bune sunt ca doua vasle. De ai doar una, te invarti in los si nu inaintezi insa, mantuirea noatra, este data noua din cauza iubirii si milostivirii lui Dumnezeu caci si daca poti sa inviezi morti din cauza curatiei tale, tot nu ai fi vrednic pentru a fi mantuit asa ca, faptele noastre bune sunt exemple pentru ceilalti si un elementar bun simt fata de Dumnezeu(smerenie adica modestie, generozitate, seriozitate si blandete).
preot marian tudor
norway
|
Draga frate sper sa nu va certati.. Sunt sigur ca Iubirea a fost bine intentionat/a.. De aceia nu am comentat nimic.. Eu sunt o fire mai acida, stai linistit ca stiu si eu sa ma cert :).