În prealabil postat de macsim
Stimata doamna,
Imi doresc, pentru binele dumneavoastra, sa va cunoasteti ceva mai bine decat "ma cunoasteti" pe mine ... Desigur, precum am avut o banuiala, confirmata de data aceasta de dumneavoastra, a-ti invatat sa puneti foarte mult pret pe forma si mai putin pe ceea ce se ascunde in spatele ei. Si va inteleg, pentru ca este dificil de ajuns la miezul adevarului cand ai inainte o multime de floricele cu titlu de adevar, asezate la rang de zeitati.
Tot ceea ce numiti poezie, cap in nori, visare este de fapt starea mea reala. Eu IL cunosc pe Isus, si sunt indragostita de El. Va spun o mare taina: eu ma simt mireasa Lui, simt iubirea Lui, traiesc miracolele Lui ... El este Domnul meu, nu numai Mantuitorul meu. Stiu ca nu puteti intelege ceea ce spun si ca in ochii dumneavoastra sunt doar o exaltata dar... daca veti da toate podoabele si giuvaerurile credintei dumneavoastra la o parte, Il veti gasi acolo pe Mire si, cine stie ... poate va veti indragosti si dumneavoastra ...
Ceea ce am spus despre Covey este adevarul. Am ceea ce se numeste "cultura generala" adica ... am citi mult la viata mea ( o recomandare pe care v-o fac din toata inima) si pe unde m-am mai plimbat in ale lecturii, am gasit cuvinte intelepte pe care le-am pus deoparte fara preocupari prea asidue despre viata si credinta celor care le-au spus. Nu ma mai acuzati de minciuna, nu sta bine unui drept-credincios adevarat ...
In rest ... ce considerati despre mine si biserica la care merg este treaba dumneavoastra. Mie nu-mi pasa, pentru ca stiu un lucru, dictat de bunul meu simt: Isus Cristos, transcede orice traditie, orice biserica, orice obicei, orice regula si regulament stabilit de orice autoritate lumeasca, oricare ar fi ea. Niciodata o biserica, aparteneta la o biserica - oricare ar fi ea - nu aduce mantuirea, ci doar Isus. V-ati gandit vreodata ca s-ar putea sa fie ceva mai mult decat ceea ce stiti? V-ati intrebat vreodata cum era cand Dumnezeu se plimba impreuna ca Adam si Eva si prin Eden? Ca aveau o relatie? Stiti ce inseamna o relatie? Inseamna impartasirea vietii de catre doua persoane ... Eu am o relatie cu Isus. Dincolo de canoanele oricarei biserici. Si cand ai o relatie, ajungi sa cunosti persoana cealalta si chiar sa o iubesti ... Doamna, eu nu spun ca il iubesc pe Dumnezeu - eu Il iubesc. Incercati si dumneavoastra ... S-ar putea sa aflati lucruri la care nici nu v-ati gandit ...
In rest ... numai bine si Domnul sa va binecuvanteze!!!
|