View Single Post
Vechi 20.11.2010, 22:50:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)

271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)

Liderii pucioși sunt “măgărușii celei de-a treia veniri a Domnului”, căci ei Îl aduc pe “Domnul” nevăzut, necunoscut și neauzit decât de ei. Scripturile “venirii Domnului” țin până la capătul timpului, deci la canonul biblic va trebui obligatoriu să se mai adauge atât scripturile măgărușilor pucioși din 1955 încoace, și cele pe care ei le fabrică astăzi, și cele de mâine și toate cele care le vor mai fabrica măgărușii în viitor, căci vor mai veni și alte scripturi pucioșești și măgărești, pentru că singură venirea lor mai poate întreține vie farsa “venirii Domnului” de la Pucioasa. “Domnul” Pucioasei pretinde că “vine și azi și Se preaslăvește peste pământ cu cuvântul”, dar în realitate lucrurile stau exact invers: “cuvântul de la Pucioasa vine peste pământ și se preaslăvește cu numele Domnului”, nume pe care cuvântul pucios și-l însușește fraudulos, fără ca Persoana care poartă de drept acest nume să fie și Ea de față, cu trupul și cu duhul”:

“O, fiilor, […] vin și azi și Mă preaslăvesc peste pământ cu cuvântul, căci Scripturile venirii Mele de la Tatăl țin până la capătul timpului. Scripturile venirii Mele înseamnă toată lucrarea Mea pentru om, pentru viața omului, și Eu iată, încă și încă lucrez preaslăvindu-Mă între oameni și cutremurând pământul cu lucrarea venirii Mele. Omul însă doarme adânc pentru Mine și e treaz numai pentru el, numai pentru cele ce nu sunt, dar Eu vin pe pământ, și cu voi Mă ajut ca să Mă preaslăvesc cu lucrarea și cu venirea Mea, așa cum M-am ajutat cu măgărușul pe care am intrat șezând pe el în cetatea Ierusalimului acum două mii de ani când venise vremea să Mă las spre pătimire și spre moarte pe cruce. Voi sunteți măgărușul Domnului, măgărușul pe care se așează sarcină, și merge din loc în loc cuvânt peste pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000)

Cuvântul de la Pucioasa nu este întâmpinat cu osanale, așa cum proorocește Biblia că va fi întâmpinat Hristos la a doua Sa venire, de către toți locuitorii pământului. “Domnul” Pucioasei pretinde că este Cel înviat din morți, ceea ce ar presupune că se prezintă cu trupul, așa cum Hristos cel înviat S-a prezentat ucenicilor și i-a spus lui Toma că poate să se încredințeze de acest adevăr punând degetul său în semnul cuielor din palmele Sale și în rana din coasta Sa. Or, “Domnul” Pucioasei se prezintă sistematic fără trupul cel înviat al lui Hristos, deci aceasta este o himeră și o înșelăciune. O altă înșelăciune este aceea prin care pretinde că Se legitimează prin învierea morților, care ar fi să fie un semn hotărâtor și zdrobitor - dacă ar fi. Or, la Pucioasa n-a înviat nici măcar unul dintre morți, darămite toți odată! Ba, au mai și murit mulți alții pe deasupra, dintre adepții pucioși care sperau că nu vor mai gusta moartea, căci așa le promiseseră “proorocițele Domnului” , și chiar două dintre “proorocițe” au murit deși ele ar fi fost să fie primele care să nu mai guste moartea, îndată ce pretindeau că Îl au pe Hristos așezat la masa nunții cu ele:

“Puțini sunt cei ce-Mi strigă "Osana!" înaintea cuvântului Meu care merge, iar cei mai mulți dorm față de venirea Mea, ca și cei care strigau: "Ia-L, ia-L! Răstignește-L!". Eu însă sunt Cel înviat dintre morți și vestesc învierea morților prin învierea Mea și strig la tot omul de pe pământ să se gătească pentru înviere, că vine învierea, vine, fiindcă vin Eu, iar semnul venirii Mele este învierea morților.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000)

Hotărât lucru, dacă pucioșii au dreptate în ceea ce spun aici, cum că “semnul venirii Domnului este învierea morților”, atunci cu adevărat la ei n-a venit Hristos, căci nici un mort n-a înviat în “pământul sfânt” de la Pucioasa,sau măcar prin împrejurimi!

Last edited by mariamargareta; 21.11.2010 at 15:24:09.