Citat:
Īn prealabil postat de dillema
Citat:
Īn prealabil postat de nicoletajuravle
ma bucur pt site-urile acestea am ascultat si cel referitor la parinti mantuiti-va copiii si mi-au dat lacrimile sper sa imi pot invata copii sa discearna intre bine si rau sa aleaga numai ce-i bun
Doamne ajuta !
|
parerea mea...orice negativ pentru copii este nociv si faptul ca isi aude tatul injurandu-l sau plesnindu-l, s-au mama tipand la el fara motiv.
Televizorul este beneific pentru toate varstele daca ai programe educative. De ex in occident sunt programe care solicita parintii sa isi protejeze copii prin asanumitul "control parental". Numai parintii au acces la anumite canale prin anumite coduri pe care copii nu pot sa le cunoasca. Dar in tara nu avem asa ceva inca. ce poti sa faci e sa cumperi un alt tv. chiar la second si sa aiba acces doar la programe educative si desene animate. Dar de nu aveti posibilitatea...pur si simplu pana la varsta de 12 ani sa i se faca program si sa nu i se permita filme violente sau chestii de genul asta. Adevarul ca tv in romania a devenit dezastru... si pentru adulti e scandaloasa...asa ca Doamne ajuta!
|
Ar fi bine sa fie cum zice dillema, dar nici aici parintii nu au nici un control. Din pacate parintii din vest sunt luati prin surprindere de "cunostintele" copiilor lor acumulate de pe internet precum si de la lectiile despre sex de la scoala; precum si de rendevous-urile pe care copilitele lor in varsta de 13-14 ani si le dau cu tipi de pe net, la varste de 20-30 sau chiar mai mult si cu ce surprize neplacute se intorc copiii acasa.
Ganditi-va ca "libertatea" pe care romanii o vor pentru cei de la 20 si mai mult, aici e de la 13 in sus. Din pacate vestul este un exemplu negativ pentru Romania din acest punct de vedere. Daca nu as locui aici asa as crede si eu.
Poate cel mai sanatos ar fi sa scoatem din priza tv-ul pana cresc copii nostri.
Ocupati-le timpul cu diverse activitati, cultivati-le aptitudinile, ca sa nu aiba timp de prostii.