Astazi a fost chiar una din zilele mai grele ale mine, din punct de vedere sufletesc. Este vorba de o femeie care m-a ajutat de altfel foarte mult, dar problema este ca cere si mai mult, poate chiar peste puterile mele. Vesnic nemultumita, mereu cu pretentii. Este o femeie fara liniste si pace. Ca sa scurtez povestea, ma invinovateam de nerabdarea si intoleranta mea de care am dat dovada fata de ea, desi lumeste am fost foarte diplomata si am lasat cat am putut de mult de la mine in disputa care nu a intarziat sa apara intre noi.
Intru pe forum.
Citesc thread-urile la care sunt abonata.
Ma uit la ultimele postari si ce mai incolo si incoace dau peste acest subiect.
Nu ajung sa citesc tot, bucurandu-ma ca a deschis cineva acest topic si ca pot sa impartasesc si eu din intamplarile mele atat de dragi si atat de tainice prin care lucreaza Dumnezeu!
Si ce-mi vad ochii?
Windorin:
Citat:
În prealabil postat de windorin;
pentru cele bune, de multe ori le rînduiește tainic pe cele potrivnice.
prin cele fără de nădejde de multe ori poate face lucruri bune.
|
Dumnezeu sa te binecuvanteze windorin, si pe tine si pe cel care a initiat topicul si pe fiecare in parte care da marturie de purtarea de grija a lui Dumnezeu! De mii si mii de ori sa fiti binecuvantati. Mi-ati luminat ziua. Mi-ati bucurat inima si mi-ati usurat sufletul!
Pe tine te binecuvantam, inalte Dumnezeule si Doamne al milelor, Cel ce faci cu noi pururea lucruri mari si cu anevoie de urmat, slavite si prea minunate, care nu au numar.