View Single Post
Vechi 21.11.2010, 17:10:47
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi Vezi mesajul

Totushi eu cred dupa ce sustzine ca pe langa Hristos, pe care nu ma indoiesc ca il are shi il iubeshte nespus, are shi multe idei de la cel rau, dar asta se datoreza lipsei de cunoashtere a scripturilor shi a teologiei, asha cum habarn-aveam nici eu in urma cu catziva ani, crezand tot felul de lucruri ciudate... eu nici acum nu stiu prea multe... dar oricum, atat shtiu ca ghicelile in aura nu sunt de la Dumnezeu, caci el nu shtie ca cel rau se straduie ca sa credem ca orice om are aura, shi sa ne credem cu totzii sfintzi, dar nu e asha, ci doar sfiintzii au aura shi duh sfant, iar oamenii au energii biologice, care pot fi pline de patimi shi pacate shi spurcaciuni... deci ceea ce ma nelinishtea la el era faptul ca pentru el toate lucrurile pareau bune, shi nu se supara pe alte lucruri din alte religii... deci cred ca era naluciferizat shi pacalit, pe langa viziunile de la Dumnezeu... deci cred ca inca nu facea prea clar distintzie intre ce venea de la Dumnezeu, cine este Dumnezeu, cum este El, shi lucrurile cele rele care veneau de la cel rau... dar cine ishi da seama? mai nimeni.
Exact aceasi parere ca si tine o am, vsovi draga!
Imi place ca sti sa privesti lucrurile dincolo de fatada. Ma bucur ca te-am intalnit pe acest thread si iti doresc numai de bine!
Reply With Quote