View Single Post
Vechi 21.11.2010, 19:01:03
Smila1 Smila1 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul

Cam asa se imbracau femeile in timpul Domnului nostru Iisus Hristos,nici macar ele nu isi acopereau chipul!
Tinuta pe care o promovezi duce cu gandul la extremistii musulmani si cred ca prin ea obtii exact ceea ce spui ca nu doresti:sa iesi in evidenta!
Pui accent pe aparenta aceasta exagerat de austera,cand ti-ar fi mult mai de folos sa te gandesti la esenta,la trairea interioara,la gasirea unui duhovnic,spovedanie,impartasanie,caci acestea intr-adevar ar fi bine sa te preocupe ca si crestina.
Traiesc cu impresia,desi nu doresc sa speculez,ca aceasta preocupare exagerata in privinta ascunderii in spatele unor asemenea straie,are legatura cu alte aspecte care se petrec in viata ta si nu cu crestinismul.Insa,odata ce aluneci pe panta aceasta a extremelor iti va fi tare greu sa te mai opresti si vei continua sa fugi de adevarata cauza care te impinge pe o asemenea cale.
Crede-ma ca iti vorbesc cu toata prietenia,chiar daca nu agreezi in mod deosebit ceea ce iti spun,sunt convinsa ca si ceilalti utilizatori au fost bine intentionati,iar marea lor majoritate sunt crestini practicanti de la care ai putea invata si asculta un sfat...nu pot sa iti spun decat sa mai reflectezi putin la cele ce ti s-au zis pana acum,atat tot...
Si cite femei de astazi poarta macar baticul care, se poate spune, ca ar fi obligatoriu? Evident nu prea multe. Deci timpurile si imprejurarile se schimba. Eu am purtat doar baticul timp de un an, dar in general simplu nu mi se pare un val serios, in comparatie cu niqabul.

Nu vad nimic rau in aparenta austera. Dar nu cred ca are legatura cu purtarea valului, dar cu atitudine si tinut. Nu am spus ca aparenta e cea mai importanta parte. Dar nici nu cred ca concentrarea pe suflet te absolva de obligatiile mai mondene, cum ar fi pastrarea modestiei in public. Sigur ca n-ai nevoie sa porti valul in acest scop. Dar daca poti, restul fiind egal, de ce nu? Cred ca discutia are merit.
Reply With Quote