271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXXI)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXXI)
A doua (sau a treia – e greu de precizat acum, după ce pucioșii au promovat ambele variante ca perfect autentice) venire a “Domnului Pucios” este de acum (adică, din anul 2000) un fapt deja consumat, care se anunță cu mare fast: “Iată-Mă, am venit!” . Această “venire” rămâne însă tainică, este ca și când n-ar fi, deoarece este învăluită în întunericul hainei de protecție care este “cuvântul pucios”. Această platoșă de “cuvânt” îmbracă și acoperă și ascunde atât adevărul cât și minciuna venirii “Domnului” de la Pucioasa. Adevărul este acela că într-adevăr Scripturile venirii Domnului vorbesc despre numele Celui care va veni, și care nume se cheamă “Cuvântul lui Dumnezeu”, iar minciuna este aceea că pucioșii în mod intenționat confundă și substituie numele cu Persoana care poartă numele, zicând că dacă a apărut numele (este vorba de sintagma “Cuvântul lui Dumnezeu”, nume atribuit în mod arbitrar și abuziv unei colecții de predici eterogene lansate de așa-zisele “proorocițe” dâmbovițene în arealul pucios), implicit a apărut și Persoana (Hristos cel adevărat și întrupat și viu) care este desemnată prin proorocie ca să poarte acest nume. Or, Scriptura vorbește despre un Hristos – Cuvântul întrupat (“Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr” – Ioan, 1, 14), Care S-a înălțat pe Sine cu trupul la cer, în timp ce Pucioșii vorbesc despre un “Hristos” destrupat (... Pace vouă! […] Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ […] “ – Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-04-1955), care ar fi coborât fără trup din cer:
“Iată-Mă, am venit! Sunt îmbrăcat pe deasupra cu haină tainică. Haina cea tainică este cuvântul Meu. El Mă acoperă și se face haină de judecător, ca atunci când Mă voi dezbrăca de ea, să fiu Mântuitor. [...]Iată numele Meu cel tainic, cu care am venit să răscumpăr făptura. Mă acopăr cu cuvântul Meu, făcând din el haina Mea de Judecător, ca atunci când voi fi fără ea, să fiu Mântuitor, să fiu văzut Mântuitor. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000)
Venirea lui “Hristos – cuvânt fără trup” la Pucioasa rămâne pe veci o “taină” a pucioșilor chiar dacă ei pretind că “taina” lor este adevărată și mărturisește despre adevăr; căci adevărul este incompatibil cu tăinuirea, ci este întotdeauna o taină ce a fost despecetluită:
“O, copii ai Tatălui Meu, o, poporul Meu, frumoasă este taina venirii Mele, frumoasă este taina Mea cu tine! Se uită cerul la taina venirii Mele la tine. Înalță cerul în sus pragurile porților veșniciei ca să intre în cer cuvântul Meu cel de peste tine, taina venirii Mele la tine, poporul Meu cu care Eu, Domnul învierii, petrec venirea Mea. Petrecerea Mea cu tine este taină adevărată. Eu pentru aceasta am venit la tine, ca să mărturisesc despre adevăr, poporul Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000)
Pucioșii revin cu o corecție importantă la propriile lor “adevăruri” și “proorocii”. Venirea de la Pucioasa a lui “Hristos în cuvânt, fără trup” este anunțată acum a fi a doua, nu a treia, cum se anunțase cu câțiva ani buni mai înainte ( la 22 iunie 1957). “Poporul” pucios este numit “poartă a cerului” și “veșmântul venirii Domnului” ( veșmânt de camuflaj, ca să-L acopere și ca să-L tăinuiască, nu veșmânt de slavă ca să-L înnobileze în strălucire), iar “învierea lui” ( o hiperbolă verbală, îndată ce la Pucioasa n-a înviat nimeni!) este considerată cheia care a deschis “cartea venirii Domnului”, cartea “învierii și judecății făpturii”:
“Învață, Ierusalime, pătrunde, fiule de azi, taina Mea cu tine, taina venirii Mele a doua oară de lângă Tatăl. Tu ești veșmântul cu care Mă acopăr acum, la venirea Mea cu cele veșnice pe pământ. Te-am așezat în fața Mea, iar Eu grăiesc în spatele tău și te-am făcut poartă cerului, poporul Meu, și te-am făcut veșmântul venirii Domnului, o, grădinița Mea de fii! Ungerea ta este din grădina raiului, de la începutul cel dintâi. Învierea ta a deschis cartea judecății făpturii, cartea venirii Mele, cartea învierii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000)
Venirea tainică a lui “Hristos” destrupat la Pucioasa este sărbătorită la Pucioasa prin praznice periodice. Fiecare “coborâre a cuvântului” din cer peste pucioși este pentru ei un prilej de sărbătoare, iar pentru cerul tot, un prilej de uimire, căci cete-cete de zeci de mii din cer privesc cu stupoare la venirea cea nevăzută cu sfinții a Celui Care Nu Se Vede, dar Se Aude de la Pucioasa:
“Din sărbătoare în sărbătoare și din praznic în praznic Mă vreau cu voi, și îmi aplec fruntea Mea cerească și așa intru în grădina Mea cu voi, fiilor veghetori în calea Mea spre pământ. Mă aplec până la voi, ca să vă aplecați și voi pentru Mine și să vă ridicați deschizându-Mi, și să petrecem pe pământ sărbătoarea venirii Mele. Cuvântul Meu cel de peste voi este sărbătoare pentru toți cei din cer. Tot cerul e cu privirea după Mine când Eu Mă aplec spre voi cu cuvântul venirii Mele. Voi sunteți puțini care ascultați cuvântul Meu, dar cei din cer sunt cete-cete de zeci de mii, precum scrie de venirea Mea cu sfinții, așa cum i-am arătat Eu lui Enoh să scrie despre venirea Mea, așa cum i-am arătat lui Daniel. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000)
Last edited by mariamargareta; 21.11.2010 at 19:42:48.
|