Citat:
În prealabil postat de B0gdana
Asta e ceva extremist. Eu nu cred ca exista un preot sau calugar care sa fie de acord cu asa ceva. Asa ceva insemnand purtarea acelei imbracaminte ca si musulmancele. Cat timp esti imbracata decent e vina barbatului daca cauta cu disperare sa-si clateasca ochii. Si sa ii faci pe altii sa te judece si sa te condamne pt purtarea "chestiei" aleia nu e bine deloc. Prima oara banuiesc oamenii ca esti de religie musulmana. Apoi cand afla ca esti ortodoxa? Ce reactii au?
|
De ce sa fie extremist? Acuma, dupa ce am purtat-o timp de o luna, sincer pot sa spun ca nu-l scot pentru nimic. Pentru mine a devenit o chestie de sens comun. Dece sa te arati pentru oameni din afara casei, daca poti evita acest lucru? Eu n-am motiv pentru asa ceva. Si cum am spus inainte, musulmancele nu ai monopol imbracaminte acoperitoare. Eu port si o mica cruce pe niqabul meu, ca sa se vada ca sunt crestina. Sincer pot sa spun ca n-am avut multe reactii. Sigur ca oameni se uita, dar cred ca se uita in orice caz. Cind afla ca sunt crestina ma intreaba de ce port valul, si eu raspund ca imi place si atit.