Purtarea acestui val peste chip timp indelungat poate da chiar probleme de sanatate.
Revenind la aspectul religios,cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa iti gasesti un duhovnic crestin ortodox si sa ceri sfatul sau si in privinta vestimentatiei pe care tu ai ales-o.
Daca vei refuza acest lucru,inseamna ca ceea ce cauti tu prin aceasta vestimentatie nu mai are legatura nici cu smerenia,nici crestinismul,ci exista alte cauze pe care probabil ori nu doresti sa le admiti ori refuzi sa ti le recunosti chiar si tie.
In ce ma priveste,cred ca ti-am spus cam tot ce as fi putut spune si poate chiar am insistat mai mult decat este cazul pe subiect,nu stiu de ce am facut-o...asa am simtit.
Ti-am privit si poza pe care ai postat-o pe site,cea in care ti se vede chipul cu totul,asa cum ti l-a lasat Bunul Dumnezeu,esti un om frumos,insa pari trista,apasata sufleteste de ceva,probabil numai sufletul tau stie ce anume si mi-a parut rau pentru tine,insa ma voi opri aici,pentru ca fiecare om are dreptul sau sa isi faca alegerile,oricum ar fi ele.
Dumnezeu sa iti lumineze calea si sa iti aduca pacea in suflet!
|