Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Ea nu a suportat să se întoarcă la o condiție modestă, o dată ce gustase din faima internațională. Dacă ambițiile ei ar fi fost mai mici nu ar fi ajuns la depresie. Sunt milioane de oameni cu condiții mai rele de viață decât ale ei și nu se sinucid. Și chiar dacă ar fi avut suferințe reale, trebuia să și le învingă cu arma credinței. Dacă am crede cu adevărat în Dumnezeu și viața veșnică vedem orice rău ca ceva trecător și asta ne presează mai puțin.
Iar de lipsa locurilor de muncă nu e de vină Statul. Statul nu e tăticul nostru, nu are de unde, el se bazează pe ceea ce producem noi. Mentalitatea asta comunistă că Statul trebuie să asigure tot face ca țara să nu iasă din dezastru. Fiecare trebuie să ne orientăm, să găsim soluții. Eu cred că ea putea găsi o slujbă mai modestă dacă ar fi căutat.
|
Traditie, statul este vinovat- guvernantii nostri au pe constiinta familii aflate in deznadejde, lipsite de painea cea de toate zilele- am aflat de curand despre drama unor oameni cumsecade aflati in situatie limita:traiesc din alocatiile copiilor, intr-un garaj. Este asta o viata buna? E mai rea decat a unui caine. Avem oameni care isi adapostesc familia la subsolurile blocurilor- copii facandu-si temele printre tevi. Ce parere ai? Si sunt oameni care nu beau, nu fumeaza, muncesc cinstit si ar vrea sa asigure traiul copiilor lor.In ce o priveste pe Roxana, Dumnezeu sa o ierte. Avem oameni imbogatiti peste noapte, in mod necinstit, fara frica de Dumnezeu si fara inima. S-au indulcit din munca noastra, a tuturor. Zilnic stam cu spaima ca ni se reduc locurile de munca. Dorim sa muncim cinstit, cu daruire, dar ti se pare corect sa traiesti cu spaima zilei de maine? Sigur, e bine sa avem nadejde, sa credem ca Dumnezeu ne va ajuta, El este singura si adevarata salvare- pentru cei care cred in El.Dar vremurile sunt grele- o dovedeste exodul romanilor plecati peste hotare.