View Single Post
Vechi 21.11.2010, 23:16:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
As incerca sa va raspund eu, macar la intrebarile pe care deja le-ati pus, dar vreau sa stiti ca o fac in numele meu personal.

Eu nu sunt mai pocaita decat dumneavoastra ... sunt pocaita fata de starea mea anterioara pocaintei. Eu cred ca Dumnezeu iarta pacatele celui care vine inaintea Sa si isi cere iertare pentru ele ... si nu iarta unora mai putin si altora mai mult. Ci iarta oricui, toate pacatele, pe care pacatosul si le marturiesete. Dupa ce am marturisit, m-am intors cu fata catre Isus si imi doresc sa-L urmez, oriunde m-ar duce. ...
Dar nu toti NP gandesc ca d-voastra...eu cel putin nu am intalnit vorbind asa decat pe cativa care au totusi frica de D-zeu si nu mandrie fariseica...

Citat:
Nu stiu de unde vine eticheta de "pocaiti". Nu am auzit-o folosindu-se intre noi, ca apelativ ... deci nu cred ca este o eticheta pe care ne-am pus-o singuri....
pe la noi, ei singuri se numesc asa (si aici ma refer la cei din cultul penticostal)....

Citat:
Desigur ca fac pacate. Si voi gresi pana cand voi inchide ochii ... Dar Domnul meu este bun si ma iarta ... Si ma schimba ... Astazi sunt un om mai bun decat am fost cu 5-6 ani in urma ... Nu sunt perfecta, si nu voi niciodata perfecta ...
In urma cu 5-6 ani ati fost ortodoxa??? daca da, de ce nu v-ati pocait si in sanul Bisericii Ortodoxe, ca doar si ea propovaduieste pocainta?
D-zeu iarta, dar numai daca ii cerem...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote