View Single Post
Vechi 22.11.2010, 13:32:51
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 273. Timpul și contratimpul la Pucioși (I)

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (I)

Ani de-a rândul, adepții pucioși au fost intoxicați de către liderii lor cu proorocii mincinoase despre iminența sfârșitului lumii, menite să-i înfricoșeze și să-i facă supuși întru totul ambițiilor și hachițelor stăpânilor lor. În acest context, adepții pucioși erau periodic amenințați că timpul astronomic s-a scurs de tot și nu mai este, deci nici un ideal, nici o speranță legată de ziua de mâine, nici o pretenție omenească trecătoare nu se mai justifică. Consecința acestei ideologii a fost aceea că adepții pucioși au devenit treptat dezabuzați ca niște legume, incapabili să mai gândească folosindu-și propriile creiere, executanți orbi ai ordinelor care veneau de la liderii lor, ordine adesea discordante și debusolante.

“Gogoașa” pucioșească privitoare la “timpul care nu mai este” le-a fost servită fierbinte adepților pucioși de mai multe ori, până ce s-a sleit de cerul gurii lor. Prima dată când “timpul dispărea complet” a fost anunțată printr-o “profeție” de-a Verginicăi de prin anul 1974:

“Adam a avut timp să se curețe, dar acum nu mai este timp. Am sfârșit. Un moment a fost să fie această profeție.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-03-1974)

Peste un an și jumătate, prin “proorociile” pucioșești se anunță că dispare complet și vremea, nu numai timpul:

Nu mai este vreme. Te vei trezi în miezul nopții, cu Domnul, că va veni și te va găsi dormind sau curvind sau bând sau mâncând sau chefuind.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-11-1975)

După alți doi ani pucioșii Îi confiscă vremea până și lui Dumnezeu. Acum, nici măcar Atotputernicul nu mai are vreme să-Și mai ducă la bun sfârșit anumite obiective importante pe care Și le propusese din timp:

Nu mai este vreme să-l scoată Domnul pe duhul rău. A fost o dată pentru tot veacul ce a lucrat Domnul pentru toți. Roagă-te mereu să nu se șteargă numele tău din cartea Domnului.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-11-1977)

În 1991, la 11 ani după moartea Verginicăi, nici măcar duhul ei nu mai are timp să se învârtă cu “poporul ei cel nou” așa cum ar fi dorit, căci timpul învârtelilor de altădată nu mai este și a rămas doar un moment care este pentru sfârșit și pentru arătarea lui:

“M-am învârtit, mămică, și eu cu poporul meu, dar cu voi nu se poate să mă mai învârt, căci timpul acela nu mai este, și acum e momentul cel care este pentru arătarea celor vestite atâta vreme, copiii mei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 4-10-1991)

În 1993 se proclamă solemn că nu mai este vreme nici ca pucioșii să mai stea ascunși înăuntrul lor, ca și până acum, ci trebuie să iasă din ei, trecând din trup în duh:

“Acum nu mai este vreme să stați voi în voi, că uitați-vă și voi ca să vedeți ce bine se cunoaște la voi atunci când sunteți voi înăuntrul vostru, și să nu vă pară rău apoi când lucrați voi din voi. O, să nu vă ascundeți în voi!”. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-6-1993)

Chiar dacă nu mai este vreme de lucrat, pucioșii sunt îndemnați să se ridice totuși la treabă, pentru că încă s-ar mai putea face câte ceva, deși acum este târziu, târziu de tot:

Aceasta e lucrarea Mea cu tine, dar ridică-te deasupra răului, ridică-te, că e târziu și nu mai este vreme, și tu trebuie să fii curat, curat și spălat de cele nelucrate de Mine și de tine. Nu-i niciodată prea devreme, dar e târziu, târziu de tot, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-8-1993)

Tot în 1993, adepții pucioși sunt îndemnați să renunțe la dragostea manifestă față de propriii lor copii, mai ales dacă aceștia au apucat pe căi greșite, căci nu mai este vreme de contaminare și de întinare între rudele după trup, unul de la altul:

“Nu-ți mai lua în brațe copilul greșit, care cheltuie în fărădelegi sufletul său, că te scrie duhul rău și pe tine, tată, și îți găsește casa întinată, și nu mai este vremea să te întinezi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-8-1993)

Deși nu mai este vreme, tot ar mai fi ceva, îndată ce “Dumnezeul” Pucios încă îl mai așteaptă pe “poporul” Său pe care l-a tot binecuvântat, ca vină la El și să meargă împreună pe cale (iar din 1993 până astăzi s-au încherbat vreo 17 ani de așteptare):

Nu mai este vreme, dar te așteaptă Dumnezeu să intri în binele tău, popor binecuvântat de Mine. Un picuț mai avem de călătorit,[…] .” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-1993)

În 1996, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Verginicăi” mărturisește și el din cer taina că “timp nu mai este”, pe motiv că deja ar fi grăit “cel de-al șaptelea înger” despre care vorbește Apocalipsa:

Eu sunt martorul Tău din cer, precum am fost și pe pământ în vremea trupului meu cu Tine. Eu Te mărturisesc poporului meu, și lumii Te mărturisesc, Doamne. Mărturisesc taina Ta, Doamne, că timp nu mai este; el a fost, dar nu mai este, după cum este scris că "Timp nu va mai fi, ci în zilele când va grăi al șaptelea înger, când va fi să trâmbițeze, atunci săvârșită va fi taina lui Dumnezeu, așa cum a vestit prin prooroci".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-96)