View Single Post
Vechi 22.11.2010, 18:55:13
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)

Tot în 2002, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” anunță că au trecut deja 2000 de ani de la venirea lui Hristos cu trupul pe pământ și de aceea timp nu mai este. El se întreabă retoric ce ar trebui să i se facă acum, când nu mai este timp de făcut ceva, omului care știe totul despre Domnul și nu se scoală ca să fie viu:

“Tâlharul a avut timp pentru mântuire, că Tu erai în floare cu lucrarea cea mântuitoare a omului, dar acum, după două mii de ani de lucru al Tău, când timp nu mai este, că s-a sfârșit și el, ce să-i faci omului care știe totul de Tine, fie el tâlhar sau drept? Iar cel ce știe totul de Tine și nu se scoală ca să stea viu, ce să-i mai facem la acela acum când timp nu mai este? ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002)

Venirea “Domnului” Pucioasei, care stă acum (este vorba tot de anul 2002) cu un picior în mare și cu altul pe pământ, este concomitentă cu venirea mesajului ultimativ pe care El îl aduce fiilor oamenilor, cum că “timp nu mai este”:

“O, fii ai oamenilor, iată de ce am venit Eu de la Tatăl iarăși, după două mii de ani, pe pământ cuvânt. […] Apropiați-vă de Domnul, că El stă cu un picior pe mare și cu unul pe pământ, și grăiește și spune că timp nu mai este, fiindcă s-a coborât împărăția cerurilor pe pământ cu oamenii și va împărăți cu ei în vecii vecilor, după cum este scris să fie așa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002)

În anul 2003, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” revine și îl întreabă pe “Domnul duhurilor” de la Pucioasa dacă “mai este timp” și dacă “mai este mult”. I se răspunde prompt că “nu mai este timpul”, căci al șaptelea înger pucios (care este de fapt al optulea) trâmbițează cu putere ca toate cele omenești (inclusiv timpul) să se prăbușească. Iar dacă El, “Domnul” Pucioasei a venit și a trâmbițit, timpul s-a prăbușit, peste om s-a prăvălit și de tot l-a zdrobit. Rezultatul? Timpul nu mai este, omul nu mai este (dar asta era o scamatorie pucioșească valabilă doar atunci, în 2003, căci acum în 2010, din nou omul este și timpul este și va fi):

O, fericiți suntem noi, sfinții Tăi, […] Mai e mult, Doamne al sfinților? Mai e mult? – O, nu mai este! Eu, Domnul, grăiesc cu voi în cele ce nu se văd dar se aud de către cei pregătiți pentru această coborâre a glasului cuvântului Meu la sfârșit de timp. Nu mai este timpul, căci Eu, Domnul, Cel de al șaptelea înger, trâmbițez, și toate cele omenești tac înaintea Mea și se prăbușesc și se vor prăbuși, după cum este scris să fie. Trâmbițez Eu, Domnul, din norii slavei Mele de deasupra grădiniței cuvântului Meu din mijlocul pământului român. Eu, Domnul, și cu voi, sfinții Mei, grăim peste pământ cuvânt, căci Eu vin cu voi în zeci de mii și vă dau vouă bucuria venirii Mele cu sfinții, iar cei fără de lege vor rămâne în faptele lor, precum cei ce se sfințesc, iară și iară se sfințesc. Amin. Dacă Eu, Domnul, am venit, timpul s-a prăbușit peste om și l-a zdrobit de tot, căci timpul nu mai este, precum nici omul nu mai este.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2003)

Ca de obicei însă, liderii pucioși nu pierd ocazia să se contrazică pe sine și pe acest delicat subiect. În anul 2004 liderii pucioși proclamau o paradigmă cu totul nouă, paradoxal diferită, în contratimp absolut cu celelalte afirmații făcute tot de ei cu privire la dispariția timpului!! Ei proclamă acum că vremea (timpul) nu trece niciodată, ci rămâne în veac! De aceea, niciodată nu se va putea spune “vremea nu mai este”, pentru că ea mereu vine din veșnicie, vine și nu trece ea pe lângă om, ca să nu mai fie, ci omul este cel care trece prin și pe lângă vreme, ca să nu mai fie omul apoi:

“Vremea nu trece, vremea vine și este, dar omul trece și nu mai vine și nu mai este. Vremea vine mereu, dar omul nu mai vine, nu mai vrea omul să știe de venirea sa. El așteaptă venirea Mea, dar Eu îi spun că nu o așteaptă, și că niciodată nu a așteptat-o. O, nu vremea trece, ci omul trece și nu mai vine, și trece pe lângă Mine și nu se mai oprește ca să Mă vrea și ca să stea cu Mine dacă Eu l-am oprit ca să Mă vadă și ca să se învețe cu Mine, căci cine se învață cu Mine nu Mă mai vrea, și se vrea pe el apoi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-2-2004)

În anul 2005 se revine însă cu nonșalanță la teoria anterioară: timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu:

“Iar voi, copii care Mă purtați cuvânt din cer pe pământ, ascultați numai de Mine, căci timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu. Ascultați bine și mereu de Mine, și lucrați așa cum vă dau să lucrați.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-2-2005)

În anul 2006 liderii pucioși constată că ar mai fi totuși ceva timp, dar el trebuie chivernisit cu scrupulozitate, căci nu mai e timp de pierdut (ca până acum). Deși nu mai au mult timp la dispoziție, adepții pucioși sunt energic îndemnați de liderii lor să “o ia de la început cu toate” ca să-și lucreze temeinic propria împlinire:

“O, nu mai este timp pentru pierdut. O, fiilor, nu mai vorbiți oricum, nu mai tăceți oricum, nu mai lucrați oricum, nu mai stați în nelucrare, căci duhul mărturisirii între frați înaintea cerului, acest duh așteaptă după voi, iar dacă nu aveți măreție de duh, duhul descoperirilor, nu stați între oameni, că nu știți să ieșiți din curse singuri. Faceți-vă micuți și stați întru Dumnezeu, ca să nu sugă oamenii viața Mea din voi și viața voastră cu Mine. Luați-o de la început cu toate, voi, cei neîmpliniți, ca să fiți apoi creștini întru toate, înăuntru și în afara voastră față de Dumnezeu și unii față de alții, căci altfel nimeni nu-L poate vedea pe Domnul în voi și Scriptura fiilor lui Dumnezeu peste voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 2-7-2006)

În anul 2009 adepții pucioși sunt amenințați cu scurtarea timpului despre care s-a tot spus, începând cu anul 1974 că “nu mai este” , dar a tot fost, și despre care și acum se repetă același lucru: timp nu mai este! și ce dacă mai este pe ici, pe colea, căci zilele lui cețoase vor fi scurtate (nu vor mai avea 24 de ore, ci mai puțin) ca să se poată vedea în fine fața Satanei, adică să i se pună în valoare fața mai bine, căci acum stă prea marginalizată, prea la întuneric. Se repetă acest lucru cu “timpul care nu mai este, deși este”, atât pentru cei ce înțeleg, cât și pentru cei ce nu înțeleg:

“Eu însă voi scurta aceste zile cețoase, din pricina cărora nu se vede fața satanei, și Îmi voi ocroti calea Mea spre om și calea omului spre Mine, numai să fie omul curat la inimă și la faptă, pentru el și nu pentru Mine să fie omul așa, căci dacă el folosește viclenia odată cu mersul lui pe cale cu Mine, cade în întuneric cu mintea și cu vederea lui și i se sucește duhul și voirea și își strâmbă credința, iar Eu nu mai binevoiesc pentru el apoi, și îl las așa cum trage el, căci timp nu mai este, și Eu am spus aceasta pentru cei ce înțeleg și pentru cei ce nu înțeleg, fiindcă timpul este scump, iar dacă nu este răscumpărat își pierde omul lucrarea și agonisita lui cea în timp.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-4-2009)

Așadar la pucioși timpul nu mai este, dar este scump atunci când este, pentru că așa este. Cum este? Este greu de agonisit și de răscumpărat, în special atunci când nu mai este.