View Single Post
Vechi 23.11.2010, 09:20:49
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Adică nu mai este timp pentru smerita necugetare a câștigului trufiei căci Domnul este și nu omul, iar trufia este iar o mândrie mai vicleană și o curvie mai ușoară,darmite ea este defapt știința scorpiei ce se dă acum scoropișniriță și zice ea în sinea sa: sunt frumoasă, jegxy, nu sunt văduvă și nu voi ști ce este tânguirea... doar că mai vine una și apoi încă una darmite ce va fi pregătit pentru ea după aceea... deci se zice din timp așa căci timp nu mai este: „ieșiți din mijlocul ei poporul meu ca să nu aveți parte de urgiile și nenorocirile ce i-au fost pregătite ei, din timp.”

Iar antichristul se va arăta blând la început, un fricos dintr-o desfrânată jidovlească, un fel de caleașcă dăruită prin bagheta magică a lui mamona omidee... un bosstan care a crescut mare și este tras de 6 șoricei care s-au dat peste cap, halei hap, și au devenit niște frumoși ponei, dar în caleașcă nu era Cenușăreasa ci era antichristul foart rânjitor căci furase goglinda goglinjoara de la mama vitregă a albei ca zăpada și aflase de la ea că nimeni nu era mai tare în parcare ca el, căci se oprise cu caleașca în parcare la ceva izvoare minerale, pe care firește că le-a confiscat de la popoare.

Deci draga mea nu e liber la curviae și nu cred că voi fi fericit... curvind. Și dacă cred și sper totuși că s-a dat liber veșnicei nemulțumiri văzând râvna entuziasmantă a defăimării atunci cu siguranță am ajuns în afară de oricetimp și pe oricevreme, vreme de scandal,.. sufăr de poft, soft, moft-uri pătimașe pentru ispitidolii tăi... Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof clos a e mira, Bu-Bu-Bu-Bulina sive s-ave trandafila!

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Cu siguranță că nu mai e timp!

Last edited by vsovivi; 23.11.2010 at 09:22:52.