272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa(XXXIV)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIV)
Liderii pucioși pretind că suferă un proces de sfințire prin transformări structurale majore ale întregii lor ființe, proces care vine din exterior și care semănă cu o ridicare automată la gradul de fruntaș a soldaților dintr-o garnizoană, deoarece nu este condiționat de oareșice fapte bune sau merite personale deosebite ale celor “aleși”. Ei pretind că “sunt făcuți sfinți” doar din voia exclusivă a “Domnului” lor, care îi ține în continuare forțat “copilași și sfinți pentru venirea Lui” și “îi pune în lucru” pentru lucrări cerești pe pământ. Acesta este de fapt și motivul pentru care ei sunt “făcuți și ținuți sfinți” pe pământ: ca să fie un corp de elită, o masă de manevră și de protocol care să-L întâmpine cu surle și trâmbițe pe “Domnul” lor atunci când va veni, conferindu-i credibilitate și fastul necesar unei asemenea veniri. Cine cunoaște însă “sfințenia” lor de zi cu zi (în primul rând minciună, apoi fariseism, duplicitate, egoism, clevetire, lene, asprime sufletească și neiubire adesea împinsă până la ură, mândrie, mânie, grandomanie, inconsecvență doctrinară și diletantism, ambiții politice anacronice și deșarte) îl identifică imediat și pe “Domnul” lor, Domnul minciunii, Cel care i-a ales până i-a cules și care îi păstrează cu tenacitate să fie ai Lui cu toate aceste “calități”. Acesta nu poate fi în nici un caz Hristosul biblic, care este Adevărul și Iubirea, ci este un Hristos mincinos, un duh locvace, diavolul-arhicon-teolog al ereziilor, care urmărește, cu mijloace ultraperfecționate, sfâșierea deplină a unității Bisericii (pentru că, într-o mică măsură, a și reușit!), un Antihrist bine deghizat în mantie de păstor făcută din piele de oaie, sub care vrea El să adune cât mai mulți “însetați” după un aggiornamento valah:
“O, de aceea vă pun la lucru, copilași ai lucrărilor cerești pe pământ. Vă pun la lucrul cărării cuvântului Meu peste pământ. Vă pun să pregătiți zilele Domnului, zilele Mele cu voi înaintea oamenilor, iar cei ce sunt aproape de cele ale împărăției Mele, să vină să ia din slava Mea cu voi, să ia din râul de foc care curge din Mine peste voi ca să vă fac sfinți și să vă țin sfinți pentru venirea Mea. Să ia cei însetați, să ia din venirea Mea la voi și să vină după Mine, ca să le dau din gura Mea și să-i bag sub mantia Mea, să-Mi întind peste ei veșmântul venirii Mele cu sfinții, trăirea cu sfinții și cu Domnul pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)
Liderii pucioși din nou revin și se corectează: Cel ce vine din cer pe pământ nu este Însăși Persoana lui Hristos, ci vocea Lui care se aude (selectiv, deoarece doar o singură “proorociță”, autopromovată dintre pucioși, o “aude”, și o prelucrează, și o intitulează “Cuvântul”, și o dă apoi adepților pucioși să o asculte și să o rumege îndelung). Adepții pucioși sunt invitați să pătrundă venirea și să se lase pătrunși de ea, ca prin străpungerea ei să se facă frumoși pentru El:
“Vin din cer pe pământ, și venirea Mea este cuvântul. Pătrunde-Mi venirea, omule, și lasă-te pătruns de ea și învață de la Mine fața Mea în tine. Fă-te frumos pentru Mine, […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)
Odată cu “venirea anului fatidic 2000”, timpul omului de pe pământ s-a scurs de tot și vremea lui nu mai este, căci a venit vremea nunții veșnice pe care o anunță “îngerul venirii Domnului”, ultima trâmbiță pucioșească:
“ Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)
Ar fi de observat aici că, deși Scriptura proorocește doar despre șapte trâmbițe apocaliptice, aceasta ar fi a noua trâmbiță, dacă socotim că Verginica a fost a șasea, lelica Maria a șaptea, iar Mihaela a opta. Ar însemna că, ori proorocia Scripturii despre “trâmbițe” a fost mincinoasă, ori că era bine intenționată, dar a fost depășită de abundența evenimentelor. În plus, și anunțul cu scurgerea timpului care nu mai este se pare că a fost cam pripit, îndată ce de la trâmbițarea lui au trecut mai bine de zece anișori, iar el continuă să se scurgă nepăsător și nestingherit.
Din când în când, liderii pucioși mai fac câte o mărturisire șocantă. În anul 2000 ei recunoșteau deschis că cel pe care ei l-au primit ani în șir ca să le vorbească era un duh necunoscut, care pretindea că este Mirele Hristos și care le promitea solemn că va reveni în trup cu o altă ocazie, într-un viitor neprecizat. Până atunci, pucioșii erau invitați la răbdare, promițându-li-se și cununițe de slavă veșnică:
“Iar tu, poporul Meu, ia-ți haina nunții pe tine și stai în ea, că ies cu tine întru întâmpinarea omului și îl iau pe brațe și îl duc la hanul Meu și îi pun untdelemn pe rane și îi dau din viața Mea. Și tot ce cheltuiești tu pentru întoarcerea omului în rai, poporul Meu mireasă, Eu, Domnul, îți voi plăti întreit când voi veni cu trupul Meu cel înălțat la Tatăl. Atunci Eu îți voi da cununa răbdării, iar tu vei fi cununa Mea de slavă și voi revărsa peste tine veșnica Mea slavă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)
Or, Scriptura și cântările bisericești ale Sfintei Tradiții vorbesc de un Mire care vine văzut, în trupul Său cel răstignit și înviat apoi: “ – Iată, Mirele vine în miezul nopții, și fericită este sluga pe care o va afla priveghind...”, iar ei tocmai de aceea priveghează, ca așa și nu altfel să-L vadă ei venind. Pucioșii vorbesc însă despre un Mire nevăzut-necunoscut care vine în ascuns cu duhul, ani de-a rândul (peste 50 la număr), ca să anunțe o noutate veche pe care toți creștinii o știu, aceea că Mirele va veni în viitor cu trupul Său cel văzut. Atâta doar că pucioșii pretind că Mirele va veni numai și numai la ei, întru slava Sa de Mire al Bisericii schismatice de la Pucioasa, iar ei vor fi singurii care vor fi vrednici de a-L întâmpina, și vor fi mângâiați de deasupra, iar “Noul Ierusalim” va triumfa pe pământul românesc:
“Și iarăși voi veni, și de deasupra vă voi mângâia în mângâierile Duhului Sfânt și în slava venirii Mele, în duhul sărbătorii de nou Ierusalim pe pământ român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)
Last edited by mariamargareta; 23.11.2010 at 10:49:17.
|