Citat:
Īn prealabil postat de cherub
DA, si eu sunt de acord cu acest topic! Dar, din pacate, nu prea vad cum am putea noi, niste bieti neputinciosi, rezolva toate aceste pb!...  Cred ca totul ramane tot la bunavointa Bunului Dumnezeu, sa lumineze mintea fiecaruia, ori altfel, daca nu se vor indrepta, ma tem ca vor fi 'taiati' din aceasta viata precum smochinul cel neroditor, depinde...
Fiindca, spre ex, in cazul meu, cand am incercat sa atentionez pe cineva sa nu mai arunce gunoaie pe jos (resturi de ambalaje etc), in loc sa le-arunce in cosul de gunoi din apropiere, pe langa o cearta zdravana iscata din aceasta pricina, mai-mai ca era sa mi se si arunce cu ceva-n cap!... si ex. de acest gen, din nefericire, ar mai putea continua... 
|
La fel cred si eu ca totul ramane tot la bunavointa Bunului Dumnezeu!
Exista proiecte de lege care daca intrunesc un anumit numar de semnaturi pot fi aprobate.
Eu nu cunosc cum putem ajunge acolo. Dar sunt sigura ca sunt persoane pe acest forum care au caderea si capacitatea de a o face!
Caci luand atitudine singuri, riscam asa cum bine ai zis, sa ni se arunce cu ceva in cap. Si nu ma refer la BOR, da' eu azi dimineata cand eram in statia de autobuz si cand am fost nevoita sa ascult horoscopul, sincer va spun ca asa m-am enervat, incat era cat pe ce sa imi schimb ruta si sa ma duc la primarie!
Si cine m-ar fi bagat in seama?
Si atunci mi-a venit gandul cel bun (cel putin asa cred eu): ia sa intru eu pe forum - caci la cine apelezi in caz de nevoie?
La cel mai bun prieten!