View Single Post
Vechi 23.11.2010, 19:45:08
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ovidiu Vasile Pop Vezi mesajul
Rugaciune catre D-zeu,cat mai multa si cat mai curata! Eu sper sa de-a D-zeu gand bun de rezolvare a acestei mari probleme,celor care sant...responsabili de aceasta. Doamne ajuta.
Sigur, asa se vor rezolva problemele socio-economice ingrozitoare cu care se confrunta lumea a treia: cu rugaciunea ortodocsilor, cu speranta, si mai ales cu constatarea ca... altii sunt responsabili si sa rezolve ei...

Va rog sa nu invinuiti Biserica Catolica daca la acestea isi mai permite sa mai adauge niste mijloace practice - misiuni, spitale, educatie etc....

Atata timp cat in Africa se gasesc, "pe teren", cateva mii de misionari catolici care ingrijesc bolnavii, invata copii si adultii, fac munca de cateheza cu crestinii si de evanghelizare cu necrestinii, renuntand la confortul unei vieti in Europa sau America natala, riscandu-si de cele mai multe ori sanatatea sau chiar viata in numele lui Cristos, in vreme ce BO se multumeste sa se roage, eu cred ca dumneavoastra nu prea aveti autoritatea morala sa criticati.
Reply With Quote