pentru biserica sunt un caz de imoralitate. insa biserica nu ma reprezinta. in secolele trecute pedeapsa pentru homosexualitate era moartea. din motive religioase. e clar ca bisrica era nebuna la acel moment. cum poate o institutie care promoveaza iertarea si ibirea sa doreasca moartea. totusi, eu sunt CASATORIT LEGAL cu un barbat si nu am facut-o sa jignsc femeile.
nu stiu cum ai un asemenea tupeu sa ma acuzi de jignire.
sigmund freud care nue ste un obsedat sexual ci un totusi un psihanalist adus umanitatii, medicinii, psihologiei si psihanalizei teorii care au acum valoare axiomatica: varstele sexuale ale individului, inconstientul - constientul, complexul lui oedip si complexul electra. daca teoriile sale referitoare la sexualmitatea infantila sunt vehement combatute nu doar de puritabnisti ci si de psihologi si psihiatrici celelalte teori au ramas.
sunt convins ca nu ai citit freud si de asta faci astfel de remarci.
freud spunea despre masturbare ca este normala insa o vedea ca si o forma de imaturitate sexuala. nu a afirmat ca "nu sunt de acord cu ea", ci doar a facut niste observatii.
cat despe "nebunie". psihologii nu folosesc asemenea terminologii. studiile au aratat ca masturbarea reduce stressul, previne cancerul de prostata (consiliul medical australian), nu duce la afectiuni psihologice sau depresie (universitatea din pennsilvania).
au fost tot felul de speculatii prin care masturbarea duce la: orbire, epilepsie, debilitate etc. exista insa si masturbare obsesiva care tine de patologie.
stiu ca tu folosesti stiinta ca si hartie igienica. stiu ca esti indoctrint, insa avand in vedre ca esti inca singur incerca sa deschizi ochii si sa citesti si erezii. pana una alta ereziile asta care se numesc stiinta au adus electricitatea (ce vrajitorie), avionele, trebnurile in viata noastra. aceasta stiinta ne-a invatat ca pamantul este rotund si ce sunt stelele. medicina si medicii ne-au marit speranta de viata si ne-au redus durerile.
atata timp cat nu cunosti adevaruri si realitati complementare nu vei avea cum sa vezi frumusetea vietii. ci vei trai mereu intr-o teama imensa ca satan te pandeste si vrea ca tu sa cazi in pacat. conform filosofiei crestine dumnezeu a creat lumea si tot ceea ce este i lumea asta este de la dumnezeu. nu exista gest sau miscare fara ca sa nu fie cunoscute de dzeu.
nu te izola intr-un colt stramt de camera.
|