Si inca o minune...
Nespus de mult m-a ajutat sf.Nectarie si am promis ca o sa spun tuturor. Ba mai mult, am ajuns si la Sfintele Moaste in Bucuresti desi eram contra cronometru si nu credeam ca o sa mai nimeresc. Recent fratele meu a avut un examen foarte greu. In ciuda tuturor descurajarilor venite din diferite parti (inclusiv din partea profesorului care l-a pregatit si care ii spunea sa nu isi faca iluzii, intrucat acest examen se "aranjeaza"), a trecut examenul cu nota maxima (singurul). Dimineata nu vroia sa mai intre, se panicase dar l-am incurajat si i-am spus sa nu uite ca are Dumnezeu grija de toti. In momentul in care a intrat in examen, am ingenuncheat in fata icoanelor si m-am rugat Domnului nostru Iisus Hristos si Fecioarei Maria, precum si sf.Nectarie. Intr-o ora jumatate am aflat rezultatul:admis si cu nota maxima. In semn de multumire o sa mergem la sfarsitul lunii la Bucuresti la Radu Voda.Cel mai important e sa va rugati si sa aveti incredere ca Dumnezeu ne aude pe fiecare si ne intinde mereu o mana de ajutor.
|