Draga Elena, am listat pe calculator Evanghelia dupa Luca ( 24 capitole )si m-am apucat sa citesc, asa cum mi-ai sugerat tu: 2-3 capitole pe zi. Citind primul capitol si al doilea, am senzatia ca retraiesc filmele pe care le-am vazut in ultimii ani de dupa Revolutie. Cine ma poate indruma, de unde as putea cumpara SFANTA SCRITURA tiparita cu litere mai mari???
Voi citi cu mult drag, daca scrisul ar fi mai mare ( listarea pe calculator e cu scriere marunta ). Am avut Biblie primita de la crestini baptisti, insa preotul duhovnic, mi-a sugerat sa caut Biblie tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului... Episcopul............., asa ca in acest moment ma bucur de existenta pe acest site a " BIBLIEI ONLINE " . Intradevar , din tot ce am citit in ultimii ani incoace, ma regasesc in multe ipostaze, chiar imi pun intrebarea formulata de tine : " Eu cum ar trebui sa aplic acest lucru in viata mea? Eu cine sunt din scena aceasta? " Doamne cat de mult ne iubeste bunul Dumnezeu si ne rasplateste pe fiecare dupa credinta . Am primit o iconita de la manastire pe care scrie asa:
"Inainte de a-ti trimite Crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Sai cei preafrumosi, a examinat-o cu dreptatea Sa neajunsa, a incalzit-o in inima Sa cea plina de iubire, a cantarit-o in mainile Sale pline de afectiune, ca nu cumva sa fie mai grea decat o poti duce.
Si dupa ce a masurat curajul tau, a binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri. Deci o poti duce. Tine-o bine si urca de pe Golgota spre Inviere ! " DOAMNE AJUTA-NE ! icamilin
|