Multumesc mult Saurian pentru sfaturi si le inteleg foarte bine.Adica prin credinta,Iisus Hristos iti poate oferi fericirea.In legatura cu homosexualitatea.Inteleg ce este homosexualitatea pentru ca am avut si eu ispite deastea si va zic clar ca astea sunt de la necuratul,sunt diavolesti.Mai era o postare cu fumatul cineva scria pe intr-o postare anterioara ca oricine fumeaza poate fi si un bun crestin in acelasi timp:Fals.Nu poate sa se numeasca crestin si in acelasi timp sa fumeze pentru ca fumatul e de fapt pacatul sinuciderii.Apoi,comentez in legatura cu "Dumnezeu nu se minie".Ba da.Dumnezeu cand se minie iese cataclism(vezi ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora,vezi cu Potopul din vremea lui Noe).Si da,aprob afirmatia cum ca noi,oamenii avem voie a ne minia dar cu masura si constiinta ca Dumnezeu ne vede si este langa noi.Adica mania poate fi si din cauza ravnei pentru dreptate a omului.
Romandragut,cunosc un caz din timpurile noastre tot cu un om(de data aceasta american) care nu credea in Dumnezeu(sau nu vroia sa creada) la fel ca tine,si,in consecinta era sa-si piarda sufletul in Iad.Ca sa elaborez,a avut o experienta de tip NDE,asa cum este numita de oamenii de stiinta,NDE insemnand near death experience(cand omul e in moarte clinica).El a povestit cum niste draci,avand o infatisare "umana" ca sa il pacaleasca,l-au chemat langa ei apoi l-au tras acolo unde era intuneric si a vazut miliarde ca el chinuindu-se.Apoi a auzit o voce care ii zicea:"Roaga-te lui Hristos","roaga-te lui Hristos",si abia a treia data s-a rugat si a venit Iisus Hristos in lumina impreuna cu alti doi ingeri si l-au scos de acolo si omul si-a revenit si acum crede.Oare de ce anume este nevoie pt tine ca sa crezi,romandragut?"Imediat au inceput sa se incolaceasca in jurul meu sute ca ei(draci,diavoli) si sa ma manance de viu" - preciza omul.Nu stiu daca e adevarat,nu am fost acolo,dar totusi cred.Pentru ca un om crestin nu ar avea de ce sa minta,pentru ce?Asadar am spus ca am avut si eu ganduri de genul...si abia apoi am putut sa inteleg cum de oamenii sunt atrasi spre acest fel de pacat.Va zic eu cum:prin puterea placerii diavolesti adusa de supusii lui care ascunde de fapt moartea sufletului si a spiritului.Placerea aducatoare de moarte si vatamatoare de trup.Si,dupa cum am vazut intr-o postare tot astazi,la alt topic,ce zicea omul ala sub influenta satanei??"Iadul e plin de homosexuali si avortoance".Asa ca,succes la mantuire romandragut.Umanismul asta distrugator de Biserica nu va corupe pe toti,ci doar pe cei destul de naivi sa creada in el.Dar cine vrea,se pocaieste,se mantuieste,asculta de Dumnezeu.Mantuitorul nostru Iisus Hristos spune:"Daca ai cazut,ridica-te si te vei mantui".
|