View Single Post
Vechi 24.11.2010, 06:58:46
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Pai dupa dreptatea care o vrei tu ar fi al tuturor ce rasplata mai vrei
pai cand cineva iti gresetse il ierti uiti
poti face dreptate=pace cu ceilalti care tiau gresit
poti sa lasi d ela tine
asa capatam smerenia iubirea si facerea de bine
daca eu te lovesc tu crestineste nu trebuie sa faci dreptate adica s aintorci cu aceeasi moneda
asa e indicat de duhovnic de marii sfinti
si chiar de dumnezeu
inca odata inteb ce religie esti sau daca ai duhovnic
apropo..Dumnzeu a zis intoarce obrazul..dar nu a zis nimic daca te loveste din nou dusmanul sa intorci si celalt obraz...
apropo de "aceasi moneda" am sa-ti spun o poveste adevarata.

Era un om care avea un vecin cu probleme de sanatate. Era imobilizat intr-un scaun cu rotile , nu putea vorbi, nu isi putea misca mainile. Acest om radea de sarmanul om, il batjocura, il scuipa .. Cu timpul sarmanul om a murit, iar vecinul s-a casatori si a facut un copil. Cum s-a nascut copilul? cu aceleasi probleme ca al sarmanului om. Si cum i se mai rupea inima tatalui cand isi vedea copilul batjocorit de alti asa cum facuse el candva..

Deci eu cred ca Dumnezeu loveste cu aceasi moneda doar El a zis "cine ridica sabia de sabie va muri" ...

te intreb pe tine Ionut (omul) cu griji cu probleme, cu datorii, cel care face piata..un om vine de ex si iti omoara o fiinta draga tie. Nu conteaza motivul, cauza omoroara si punct. Tu il dai in judecata sa faci dreptate. Dar judecatorul il elibereaza ca "ii da spaga" si e liber pe strada. Ca sa fie si mai frumos tabloul devine vecinul tau si il vezi cum isi intemeiaza o familie cum isi plimba copilul in parc, cum isi schimba masina cu una noua... ce atitudine ai lua atunci? Fiinta ta draga omorata de om si tu? Tu ai ierta pe cel ce ti-ar omorat fiinta draga "Iti multumesc din tot sufletul meu"
Reply With Quote