View Single Post
Vechi 24.11.2010, 11:36:43
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Draga Simona , mai inainte de toate , felicitari pentru acest thread , un apel la bunul simt pana la urma ! Greu , foarte greu cu bunul simt , mai ales cand sunt lipsa cei sapte ani de acasa . La primul punct se pot adauga multe , pe langa nenorocitul ala de horoscop amagitor , putem adauga muzica , publicitatea , imaginile deochiate , si multe alte ingrediente ce ni se baga cu forta pe gat zi de zi , prin mijloacele de transport si mai ales in statile de metrou . Acum , ce ne facem cu cititorii de tabloide care fac cu voie sau fara de voie publicitate desfraului ! Culmea , am vazut si in Biserica credinciosi ce vin cu astfel de tabloide ! ! ! Bunul simt , totul se raporteaza la bunul simt si la cei sapte ani de acasa , caci de sunt lipsa , putem noi sa ne dam peste cap ca indreptare nu vom aduce acestor personaje . La punctul doi si trei , Politia Comunitara ( care lipseste cu desavarsire ) ar fi trebuit sa ofere cu generozitate amenzi , dar suntem tara tuturor posibilitatilor ! La punctul patru sunt vinovati cei ce ne pastoresc , caci nu ar tebui sa angajeze firme ce au ca angajati oameni nesimtiti , caci acesta este adevarul ! Cat despre telefoanele mobile , ce pot spune , decat ca ele au devenit o obsesie decat o necesitate , daca nici la Sfanta Biserica nu le putem lasa , sau macar inchide . Oricum , draga Simona , trebuie sa luam ATITUDINE !
Asta da luare de pozitie! Ai pus punctul pe i!!! Dumnezeu sa-ti de-a insutit si inmiit inapoi pentru ca-ti pasa, pentru ca nu iti este frica, pentru ca daca vezi o rana consideri ca trebuie pansata chiar daca doare si nu inchizi ochii ca poate poate a trece!
Pai va spun eu fratilor, ranile netratate se inrautatesc!!! Supureaza si se cangreneaza!
Cristi, ce crezi am putea face concret?
Reply With Quote