Citat:
În prealabil postat de windorin
Omul sa nu "propuna" altceva decat "propune" Dumnezeu. Insa pentru noi, cei lumesti, "propunerea" este foarte grea. Domnul ne spune: "Va propun sa aveti incredere in Mine, sa aveti nadejde in purtarea Mea de grija, sa nu va incredeti numai in propriile voastre puteri, aveti credinta ca nu va voi da mult decat puteti duce." Si adaug eu, ceva mai tarziu, la vreme, asceza renuntarii la apropierea trupeasca.
|
Te lasi in grija Domnului, Windorin, dar treaba tot tu o s-o faci, exact asa cum spunea Andreicozia, spui o rugaciune si te-apuci de muncit, ca altfel nu se va face treaba de la sine, in mod miraculos.
Citat:
În prealabil postat de windorin
Pentru suprapopulare si hrana... vorbesc numai crestinilor.
Fratilor, oare Dumnezeu a ajuns lipsit de putere, a pierdut oare mila si darul facerii de minuni ?!
Cinci mii de barbati, afara de femei si copii, s'au saturat cu "cinci paini si doi pesti" (Matei 14).
Oare nu mai are Hristos puterea de a satura multimile ?!
|
Ai mai vazut tu inmultiri miraculoase de paini sau pesti de cand s-a ridicat Iisus Hristos la ceruri?
Mi se pare cinic sa aduci acest exemplu atat timp cat milioane de oameni mor de foame in fiecare an.
Sau poate ca vina lor e ca nu sunt crestini si atunci isi merita soarta...
Ca si cum n-ar fi tot creatia lui Dumnezeu...