274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XXXVII)
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVII)
La Pucioasa se declară deschis că a venit deja Mirele-“Hristos”-Pucios, și încă din anul 2000 se spunea asta, deși au trecut 10 ani de atunci și nimeni de acolo nu L-a văzut cu ochii vreodată. El strigă la străjerii lui pucioși (liderii Mihaela și Nicușor) ca să-I deschidă, pentru ca să-i afle pe ei priveghind pentru venirea Lui:
“Voi, străjeri de la ieslea cuvântului Meu, auziți-Mi strigarea și deschideți-Mi! Sunt Mirele, fiilor, și fericită este sluga pe care Eu o aflu priveghind pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)
Întâlnirea și îmbrățișarea dintre “Mirele” Pucios și străjerii Lui , care sunt “mireasa Lui”, se vrea a fi emoționantă, dar “Mirele” nu vine deocamdată cu slava Lui, ca să-i slăvească cu ea pe ei, însă va veni curând, curând, căci El ar vrea să vină cu ea la ei, dar nu poate chiar acum, ci curând, curând, curând… (curând însemnând însă ceva mai mult de zece ani, deoarece de zece ani încoace tot cură vremea, deși liderii pucioși pretind că “timp nu mai este”, și nimic spectaculos nu s-a mai întâmplat la Pucioasa, în afară de dezertarea neașteptată a unui grup consistent de adepți pucioși, dintre cei mai marcanți):
“ […] îmi desfac brațele și Mi le umplu cu voi și Mă dau vouă cu brațele întinse spre voi, ca să vă cuprind și să-Mi primiți îmbrățișarea, că vreau să Mă slăvesc în voi și din voi curând, curând, fiilor. Voi sunteți mireasa Mea, și Eu vin spre voi cu zilele nunții Mele cu voi, ca să Mă ia mulțimile de la voi și să prindă viață din viața Mea cu voi, și să prindă față din fața Mea cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)
După ce a promis că va veni curând, curând cu slava Lui la liderii pucioși, “Mirele” Pucios se corectează plusând: nu curând, ci chiar acum vine cu slava Sa și le aduce lor ziua Lui de slavă și îi face pe ei “copilași ai slavei” și așa devin ei însăși “slava Lui de azi”. Dar slava lor nu se vede, și nici măcar adepții pucioși cei mai apropiați nu le pot vedea slava, căci slava liderilor pucioși este acoperită de norul tainei și de aceea ea deși este, totuși nu se vede, e ca și când n-ar fi. Căci dacă cineva ar vedea cu ochii slava “fiilor mici” Nicolae și Mihaela, s-ar înspăimânta de slava liderilor pucioși:
“Aduc la voi ziua Mea de slavă. […] copilași ai slavei Mele de azi. Voi sunteți slava Mea de azi, și vă țin acoperiți în norul tainei venirii Mele, căci taina venirii Mele este taină dulce, ca s-o puteți purta, fiilor. O, dacă Tatăl Meu nu v-ar ține pe voi acoperiți de norul tainei venirii Mele, n-ați putea nici voi, nici cei din jur n-ar putea, ci s-ar înspăimânta, dar iconomia venirii Mele se desăvârșește în taină mare, fiilor mici.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)
Last edited by mariamargareta; 24.11.2010 at 12:57:36.
|