View Single Post
Vechi 05.06.2007, 10:00:28
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

atunci hai sa nu mai tinem deloc post. de ce sa fiu ipocrita, mi se cam face pofta de-o inghetzata, mai ales pe vremea asta... si mai ales dak mananca altul langa mine. ce sa fac? nu mai tin deloc post pt k o parte din mine totusi isi doreste acel produs de dulce?
dak nici ce-ai spus tu mai sus nu e rastalmacire, atunci... nu stiu ce sa-ti mai spun sa ma fac inteleasa.
cei kre tin lunea tin pt Sf Arhangheli... nu k sa "adune puncte" (bine ar fi sa stim de pe acum cu exactitate cat valoreaza fiecare fapta).
si chiar dak... nu vad kre e problema dak pe cineva il stimuleaza gandul la rai.
sunt unii kre gandesc asa: "Doamne, n-am facut aia, nu sunt in stare s-o fac pe cealalta... atat de prins in pacate sunt, dar macar ASTA s-o fac! simt k asta pot s-o fac pt tine si o voi face!... macar atat"
hai sa te pun intr-o situatie. am aflat k nu se fac matanii sambata si duminica si l-am intrebat pe duhovnic dak e adevarat; el a raspuns "sambata si duminica nu este obligatoriu, dar dak te simti pacatos poti sa faci". dak tu ai fi persoana respectiva ce-ai alege (sa faci sau nu) si de ce?

cineva spunea... "du-ti crucea pana la sfarsit. oricum, tarsaita, numai du-o". pe de-o parte iti doresti sa faci ceva, dar pe de alta nu; si e absolut normal pt k sunt ispite. fa cum stii k e mai bine, mergi pe calea Domnului, chiar si cu indoiala, numa mergi pe calea Lui si ti se va descoperi Adevarul pana la urma.

dak tot nu m-ati inteles... imi pare rau, dar nu stiu dak pot mai mult de atat. v-am raspuns cum am putut, n-am intrebat pe nimeni kre e in domeniu. dar va puteti intreba si singuri "de ce, totusi, in Vietile Sfintilor sunt laudate cuplurile respective?" (din pacate nu stiu sa va dau un exemplu... dak aflu va spun). chiar dak nu sunteti de acord, tot va puteti raspunde... cat de putin. e k atunci knd nu esti de acord cu hotzul, dar pe de alta il intelegi k la mijloc e foamea, dorintza de avea un adapost s.a.m.d. dak puneti la indoiala ce va spun, puneti ce scrie in Vietile Sfintilor. :)
Reply With Quote