Mtcrysty,sa-ti spun ceva.Nu obisnuiesc sa vorbesc despre familia mea sau problemele mele in public.Influente ,,puritane" in educatie.As vrea insa sa-ti spun ceva:eu am trecut prin ce treci tu.Acum multi ani,cand eram tanar,cand credeam ca lumea s-a nascut cu mine si ca Cel de Sus trebuie sa faca neaparat ce vreau eu.Am cunoscut o fata si am simtit exact ce simti tu acum.Lumea incepea si se termina cu ea.O iubeam pe ea mai mult decat pe Cel de Sus?Cu siguranta.Putea sa arda lumea daca ea ma iubea si daca era cu mine.
Fiecare zi,fiecare ora,fiecare minut fara ea era o durere insuportabila.In realitate nu ma interesa de nimeni si nimic in afara de ea.Cand a plecat am simtit ceva insuportabil,as fi preferat sa ma taie cineva cu toporul.Era o durere crancena.Ca si tine l-am rugam pe Cel de Sus sa o aduca inapoi,cu orice pret chiar daca ar fi trebuit sa platesc cu toata durerea din lume.Iti suna cunoscut?O vedeam parca peste tot,nu ma puteam gandi decat la ea si credeam ca este viata mea.
Era o dezlantuita dragoste a tineretii.Genul de iubire pentru care crezi te-ai lupta cu tot universul.Chiar si cu Cel de Sus.Nu intelegeam de a plecat.Ma simteam complet dezamagit,abandonat si cumva pedepsit.
Credeam ca am facut totul bine si ca nu meritam asta.Simteam ca nu ma asculta nimeni acolo sus.
Anii au trecut si durerea s-a estompat.Vei vedea acest ciudat efect calmant al timpului.Eliberat de subiectivismul pasiunii din acel moment am inceput sa analizez.Aspecte mai putin clare au inceput sa-mi apara in fata ochilor.Oare o iubeam pe ea sau imaginea pe care o vedeam in ea?
Intr-o zi ne-am intalnit intr-un restaurant complet intimplator.Era complet schimbata.Ingerul de fata devenise o doamna de societate cu un aer usor fatal.Stia ce vroia si stia cum sa obtina.Uitandu-ma in oglinda am constatat ca si eu ma schimbasem si mi-am adus aminte de cum eram atunci.Oare as mai fi stat cu ea si acum?Greu de spus pentru ca nu stii niciodata cum va evolua cel de langa tine sau chiar tu.Usor stanjeniti parca de amintirea clipelor trecute ne-am despartit cu o scurta strangere de mana.Am observat ca la plecarea ei am rasuflat usurat.Parca imaginea din prezent nu se potrivea cu ceea din trecut,o strica cumva.
La ceva vreme dupa ce ne despartisem in tinerete si renuntand la orice speranta, m-am rugat odata ,,Doamne fa cum crezi tu.Eu nu mai stiu cum sa-ti spun si ce sa cred.Fa cum crezi Tu ca este mai bine".La cateva luni dupa ce am spus asta(imi aduc aminte momentul de parca ar fi astazi)am cunoscut o fata buna,sfioasa,plina de dragoste,afectiune.Parea prea ,,cuminte"pentru mine,care la aceea ora colindam lumea.Anii au trecut iar aceea fata este si astazi linga mine,si impreuna avem o familie fericita impreuna cu copii dati de Cel de Sus.
Cel de Sus le-a pus EL in ordine cand eu am acceptat ca omeneste nu pot rezolva nimic si ca doar EL le va rezolva pe toate.Am inteles tarziu asta.Poate ca asta vrea sa-ti spuna si tie,nu stiu ce sa zic.Lasa-L pe EL sa decida ce este mai bine pt tine chiar daca tu nu esti acum de acord.EL vede mai departe decat vedem noi.Nu-ti pierde increderea in Judecata Lui si Credinta.
Cel de Sus sa-ti calauzeasca pasii.
Last edited by Scotsman; 24.11.2010 at 15:16:25.
|