View Single Post
Vechi 24.11.2010, 16:55:39
ioana.ctin ioana.ctin is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: Liverpool
Religia: Ortodox
Implicit

Anna21, de ce trebuie noi, femeile sa dorim sa ne schimbam barbatii?! De ce nu-i acceptam asa cum sunt, cu bune si rele. Din experienta pot spune ca in momentul in care vrei sa schimbi ceva din mentalitatea lui, el se va opune si mai mult.
Eu am tot "tras" de sotul meu...ba cu frumosul , ba cu forta sa mearga cu mine la biserica. In momentul in care am renuntat sa-l mai tachinez a inceput sa devina mai interesat de cum e la biserica, ca daca ii gasesc Sf. Liturghie in engleza sa inteleaga si el ceva,...
E exact ca faza aia cand cauti ceva si te grabesti si nu gasesti. :D
Cand ii tachinam, le impunem ceva, cei mai multi barbatii se vor vor opune. De fapt, se vor simti ca nu-i iubim, ca-i respingem, ca dorim sa-i schimbam, ca nu-i acceptam, ca nu sunt indeajuns de buni pentru noi.
Cu dragoste multa si cu pasi marunti cred ca lucrurile vor merge mult mai bine in toate casniciile.
Cu "forta" nu merge" sa le "bagam in cap" calea cea dreapta.

Sunt perfect deacord cu ideea ca fiecare sa se duca la duhovnicul lui, pentru ca sfaturile pe care le primim fiecare de la duhovnic, nu sunt universal valabile. Dar stii cum e, nici la medic nu ne ducem, ci la farmacie sau citim pe net despre remedii.
Reply With Quote