Subiect: Suflete dorit
View Single Post
Vechi 05.06.2007, 11:42:10
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin
Cine ma poate indruma, de unde as putea cumpara SFANTA SCRITURA tiparita cu litere mai mari???
Voi citi cu mult drag, daca scrisul ar fi mai mare ( listarea pe calculator e cu scriere marunta ). Am avut Biblie primita de la crestini baptisti, insa preotul duhovnic, mi-a sugerat sa caut Biblie tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului... Episcopul............., asa ca in acest moment ma bucur de existenta pe acest site a " BIBLIEI ONLINE " .
Draga mea,

Ma bucur ca ai inceput sa citesti. Si eu o sa te insotesc in lectura. Poate e un moment bun de reinceput in postul asta. O parere: roaga-te inainte de a incepe sa citesti ca Dumnezeu sa-ti deschida ochii inimii sa simti si sa aplici ceea ce citesti. Rugaciunea asta trebuie sa fie mereu, chiar inainte de a incepe sa ne rugam, sa-L rugam mai intai pe Dumnezeu sa ne ajute sa facem asta. Nimic nu putem sa facem fara El, nici chiar rugaciunea sau citirea din Sf. Scriptura.

Asa cum ti-a spus si duhovnicul n-ai ce sa faci cu biblia de la baptisti. N-ai nici de ce sa o tii in casa. Este tradusa si rastalmacita dupa cum i-a dus mintea pe ei. Nu poti sa o arunci la gunoi, fiindca e Numele lui Dumnezeu scris acolo, dar poti sa o dai la reciclaj sau sa o duci la biserica sa o arda. La fel si cu hartiile pe care le imprimi, te rog sa nu le arunci la gunoi.

Exista Noul Testament tiparit cu litere putin mai mari (coperta grena, cu binecuvantarea Prea Fericitului Teoctist), dar pana gasesti poti sa faci altceva: copiaza de pe site-ul acesta din Biblia online ce doresti sa citesti si trece textul intr-un fisier word. Apoi inserezi tot cu Ctrl+A si il pui in dimensiune 14 sau ce dimensiune vrei. Asa o sa fie mult mai mare. Apoi il imprimi. Daca nu are cine sa-ti arate cum sa faci, spune-mi sa-ti explic mai detaliat prin mesaj privat.

Frumos ce ai scris despre crucea fiecaruia. Avem o cruce pe care putem sa o ducem cu Hristos. Si chiar sa ni se para usoara. Din ce traim mai mult in credinta, din asta crucea ni se pare mai usoara. Eu m-am cam obisnuit sa-I dau toate grijile mele lui Dumnezeu si El sa le poarte...si vad ca e un tare bun Manager. Iar eu fac pe subalternul in toata povestea asta si nu ma mai ingrijesc de prea multe.

Te imbratisez,
Elena

Reply With Quote