View Single Post
Vechi 24.11.2010, 23:15:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Deci

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Pai , tocmai aici e buba cea mare ! ! ! Atitudine . . . implicare . . . ! Un exemplu luat aiurea petrecut in statia de metrou Costin Georgian : trei-patru tinerei se manifestau ca niste maimutoi pe peron , faceau ca toate cele ! Toata lumea trecea nepasatoare , dand dovada de " exemplu personal " ! ! ! Pai astfel trebuie sa reactionam ? Le-am atras atentia acestor derbedei , si nu am plecat de langa ei pana nu s-au potolit , cu toate ca in alte situatii riscul de a tabari pe tine este extem de mare , dar indiferenta naste astfel de monstrii ! Am dat acest exemplu pentru a sublinia ca actiunea directa , atitudinea directa , este solutia cea mai buna in multe situatii , caci nu suntem carpe si niste simple babute , ce trebuie doar a ne ruga speriate intr un colt ferit de "primejdii " si ispite !
Exemplu personal este foarte bun , dar când nesimțirea unora devine atât de evidentă , atenționarea directă se impune !