Citat:
Dumneata nu ești atent , necitind de la cap la coadă , aceasta find a treia intervenție a mea pe tema propusă . Exemplul ultim , avea un alt scop , dar nu te-ai prins ! Ignor mesajele tale în general nefind roditoare și folositoare, așa că ignoră mesajele mele ! Nu înțeleg cu cine vorbești până la urmă , nefind citat și citit mai nicăieri , dar asta-i altă poveste cu altă morală . . . !
|
Cine ti-a zis ca am scris ceva la adresa ta? Mai mult decat atat, ia uite citat din postul la care am raspuns, citat care se gaseste si in postul meu:
Citat:
Cred ca pe acest topic ar fi binevenite idei despre cum sa actionam concret pentru o lume mai civiliazata.
|
Deci, iti apartine citatul ala, sau nu? Nu? Deci nu vorbeam cu tine. Atentie mai mare data viitoare si noapte buna.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|