View Single Post
Vechi 25.11.2010, 00:40:38
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anika12 Vezi mesajul
Am fost casatorita 7 ani si nu mi-am inselat niciodata sotul . El insa a facut-o nu o data ci de mai multe ori. Intreband in stanga si in dreapta am aflat ca de fapt toate cunostintele noastre au " calcat stramb". Si culmea e ca nici nu se simt vinovati si zic ca o aventura din cand in cand nu strica. In acest cerc eu sunt vazuta a fi mai putin normala. Acum stau si ma intreb daca toata lumea e asa??? Oare chiar nu mai exista dragoste si respect ci doar sex?? As dori sa fiti sinceri si sa spuneti cine nu si-a inselat sotul/sotia si de ce?? Si daca se poate sa imi spuneti si de cati ani sunte-ti impreuna. O zi buna tuturor.
Depinde de fiecare om in parte.Pana nu demult,spuneam ca eu niciodata nici cu gandul sau privirea nu am sa cad in ispita...Acum ma rog lui Dumnezeu sa ma fereasca de ispite si...sa nu aflu niciodata daca l-as insela sau nu pe sotul meu.Haideti sa nu ne batem in piept ca noi nu o sa ne inselam niciodata partenerul,mai bine sa ne rugam sa nu intalnim asemenea ispite in viata si sa ne abtinem de la asemenea subiecte.Asta cred eu,o femeie maritata de 4 ani .