View Single Post
Vechi 25.11.2010, 08:18:37
mihaila_alin
Guest

Angry o buna dimineata dl.konijiro,va-ti trezit stimate domn ateu

Citat:
Īn prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
AI2 iti spune ca lucreaza acolo, si iti mai spune ca ii cunoaste pe oamenii aia, si ca nu e vorba sa se creada vreunul dumnezeu. Tu o tii pe a ta, ca ai auzit tu pe undeva de bosongul lui Higgs, deci oamenii de stiinta se cred de sorhinte divina. Pentru informatia ta, sa stii ca numele asta nu a fost dat de vreun om de stiinta, ci de ziaristi. Deci daca pe asta se baza ipoteza ta, poti sa o arunci la cos.

Am inteles. Ai atat de multe realizari, ca nu poti sa dai nici un exemplu. Dar dai sfaturi la altii.

Respectul sa castiga, nu vine de la sine. Si la modul la care scrii, violand limba romana cu consecventa, pentru a exprima niste pareri fara argumente, nu te vei bucura de prea mult respect. Nu e o problema ca ai un punct de vedere diferit, ideea e sa ai si niste argumente care sa il sustina.
va cunosc mai demult si de pe alte forumuri unde ne batjocoriti pe noi crestinii,DL.IIsus ne-a spus, sa ne bucuram cind vine unul ca tine si se baga in seama cu noi.ei prietene eu nu am argumente pt. unul ca tine caruia Dumnezeul nu ii vorbeste sau nu i-se descopere in vriun fel.tu esti ca si frunza in vint, la voia intimplari precum ti-e si crezul in,inexistenta creatorului tau,restul fiind clantaneala de baba surda.daca vrei sa demonstrezi ceva du-te si fa ceva util pt.tine roaga-te, posteste,da milostenie,si Dumnezeu te va ierta pt.toti ani tai de necredinta.Dumnezeu sa te ajue si sa te scoata dintru, intuneric la lumina,si din mocirla pacatelor,unde te balacaresti in voie.sufletul ti-e gol bietule de tine.
Reply With Quote