Citat:
În prealabil postat de Penticostalul
Dumnezeu lucreaza si in zilele noastre cu mare putere.
El uneori raspunde in mod providential rugaciunilor, vindeca intr-un mod miraculos pe cei bolnavi, pe unii ii eliberaza de demoni in chip supranatural, unora le da visuri sfinte si clarviziuni, Duhul Sfant lucreaza astazi cu tot felul de semne si minuni, la fel ca si acum 2000 de ani. La fel cum a lucrat, de altfel, in toata istoria bisericii.
Citat:
În prealabil postat de Geony
diavolul lucreaza,...diavolul face minuni , ... vrajitorii lui Faraon ...sau femeia cu duh pitonicesc...samanii, ...minuni au avut loc la egipteni, asteci, budisti...
|
|
Frate Ioane, eu am vorbit despre Dumnezeul adevarat, singurul Dumnezeu pe care vreau sa Il cunosc si sa Il ascult.
Tu vorbesti despre alti dumnezei. E treaba ta.
Inca ceva: chiar si despre doctor_faustus am parerea ca scrie sincer, cu toate invectivele lui la adresa NP. Insa de cateva saptamani am inceput sa cred despre tine ca esti un doar un
troll:
- scrii doar pe aria "Secte si Culte".
- scrii doar ca sa contrazici pe cineva sau sa inflamezi
- contrazici in mod mecanic: daca cineva vorbeste despre Domnul, raspunsul tau este: da, dar sunt mai multi domni. Vorbeste cineva despre minunile Domnului, tu raspunzi: da, dar si satana...Si tot asa.
- impusti cu versete fara legatura cu subiectul discutat
Daca ma insel, si tu chiar crezi ceea ce spui, iti cer iertare.
Daca esti un troll, ramai pe aici, poate tot citind ce scriu crestinii ajungi si tu sa iti doresti sa-L cunosti pe Dumnezeu

.