View Single Post
Vechi 25.11.2010, 10:42:51
diador diador is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

am o intrebare:ce v-a legat unul de altul?(facand exceptie de faptul ca aveti un copil)doi oameni se pot iubi sau nu.voi va iubiti?greu de spus.atunci cand exista Dumnezeu exista iubire.Dumnezeu nu a lasat intamplator sa va intalniti si cu atat mai mult,nu intamplator s-a nascut acest copil.nu spun ca trebuie sa treci cu vederea faptele lui( ca de iertat numai Dumnezeu ne poate ierta ca Lui ii gresim) dar tb sa faci tot ce poti ca lucrurile sa se indrepte.poate ceea ce sa-a intamplat a fost si urmare a faptului ca nu sunteti cununati,poate divortul ii va da o lectie-desi din cate inteleg nu prea pare sa-si invete lectia atata timp cat a fost de acord cu atata usurinta sa va despartiti.daca vrei o parere:a-ti insela partenerul de cuplu nu mi se pare normal indiferent daca esti casatorit sau nu,daca ai sau nu copii.nu-mi par normale nici despartirile care se fac atat de usor.am trecut si eu de cateva ori pe langa pasul asta,dar cu ajutorul lui Dumnezeu pana acum am depasit aceste hopuri.nu pot decat sa ma rog pt familia mea si poate toate familiile ca Dumnezeu sa ne fereasca de ispite si sa ne dea intelepciunea necesara in momentele grele.Dumnezeu sa-ti dea intelepciune si tarie sa-ti gasesti linistea si drumul bun in viata .
Reply With Quote