Citat:
În prealabil postat de Geony
De ce contrazici Biblia, mai NP...
Matei 17, 20. Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puțina voastră credință. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veți avea credință în voi cât un grăunte de muștar, veți zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, și se va muta; și nimic nu va fi vouă cu neputință.
Unde este credinta , este si Dumnezeu prezent prin minunile Sale...
|
Eu zic una tu intelegi alta, am spus ca nu minunile sunt temelia credintei ci Hristos. Eu nu ma incred in minuni ci in Hristos. Si vrajitorii din egipt faceau minuni dar asta nu insemna ca aveau credinta in Dumnezeul cel Adevarat.
Citat:
La voi, NP, este mandrie, o virtute specifica vrajmasului... oamenii mandri nu pot face minuni...dar sa nu uitam ca "însuși satana se preface în înger al luminii"....
|
NP nu se lauda cu minuni pentru ca nu ei fac minuni ci Dumnezeu. Insa voi in loc sa dati slava lui Dumnezeu pentru minuni vi le atribuiti voua considerand ca voi sunteti cei care le faceti.
NP nu pun accent pe minuni in sensul ca nu sar in sus uite ce minune am facut noi etc etc. Slava si gloria pentru orice minune sunt ale lui Dumnezeu.
l
Citat:
La voi situatia sta in felul urmator....cf.
II Corinteni 11, 13 - 15 Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.
Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor.
|
Ok daca noi suntem asa atunci te rog spune-ne care sunt faptele dupa care vom fi judecati? Scoti versete din context care in loc sa te ajute te condamna.