Subiect: Suflete dorit
View Single Post
Vechi 05.06.2007, 16:35:21
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de icamilin
Cine ma poate indruma, de unde as putea cumpara SFANTA SCRIPTURA tiparita cu litere mai mari???
Dar de unde scrii, mai exact?! Ca Biblia (ortodoxa) se gaseste cred la orice biserica, cel putin in orase. Iar in orasele mai mari sunt si magazine de obiecte bisericesti, pe langa mitropolii/ episcopii.

PS: Totusi, nu cred ca exista Biblia tiparita cu litere mari, ci doar cu litere normale (mai mici).
draga Mirelat, eu sunt din Timisoara. Am fost la Catedrala Mitropolitana, am fost la magazinul DIECEZANA de unde se aprovizioneaza toate bisericile si nu au Bibie cu scrisul mare. Am vorbit la telefon la Episcopia Ramnicului ( am fost in pelerinaj si m-am imprietenit cu doamna care serveste acolo ), mi-a promis ca va vorbi la Patriarhie sa vada daca mai au exemplare tiparite cu scrisul mare, dansa a avut dar nu a stiut ca ma intereseaza . Poate acum ca-mi doresc tare mult sa citesc din Sfanta Scriptura, mi se va implini dorinta. Da, ma voi ruga neincetat sa gasesc de cumparat dar pana atunci voi lista de pe " BIBLIA ONLINE " si va fi bine. DOAMNE AJUTA-NE ! icamilin
Reply With Quote