View Single Post
Vechi 25.11.2010, 17:57:31
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
N-am sa inteleg niciodata de ce insistam intr-o abordate total subiectiva, lovind in educatia unor parinti despre care nu stim nimic! Cunosc doua familii care au copii colegi de clasa cu copii mei. La fiecare dintre familii, unul dintre copii este linistit, extrem de silitor si cu mult bun simt, iar celalalt o adevarata calamitate, amenintat de multe ori cu exmatricularea si in pericol evident de a ramane repetent. Pentru acesti copii, parintii nu mai au solutii si nu mai stiu ce atitudine sa adopte, ei insisi fiind ingroziti! NU parintii neaparat sunt de vina! Sau poate indirect, cine stie ce pacate au de platit pe lumea asta.
Omule bun, ma lovesc de aceste situatii- nu generalizez.Nimeni nu poate sti ce este dincolo de usa fiecaruia. Eu spun doar ce am constatat in destui ani.Si mai spun un lucru cu toata sinceritatea- sunt atat de curati copiii! Cine-i schimba? E multa neglijenta in educatie- aspecte aparent minore genereaza consecinte nefaste. O spun cu durerea unui om care pune suflet, caruia ii pasa si face tot ce-i sta in putinta sa faca bine in segmentul randuit de cel de Sus. E multa necredinta si nepasare.Oamenii uita ca vor dainui prin copiii lor, ca vor culege ce au semanat. Eu chiar sunt deceptionata.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

Last edited by Rodica50; 25.11.2010 at 18:01:55.
Reply With Quote