Pasarica, nu imi trebuie mie dovezi...stiu sigur ca nu le are, ca nu are cum sa aiba!
Daca vorbesti despre fenomen (masonerie, ecumenism , neascultare etc.) porti spune tot ce iti trece prin copy/paste, iar daca ai pareri personale spui "Eu cred...., Personal consider ca..., Parerea mea este ca...., Am citit undeva (sursa) ca...".
Cand ai de gand sa faci de "cacao" o persoana (ierarh, cleric, mirean), mai ales daca e publica, automat argumentezi tot ce postezi, iar daca dai un link stii si ce e cu ala (stii la ce ma refer)! Ai inteles unde bat? Mie nu imi trebuie dovezi, nu as avea ce face cu ele, dar, cum spuneam: (exemplu) il ataci public pe IPS Daniel (sau oricare ierarh), apoi public si argumentezi de ce spui ce spui, dar nu prin link-uri despre care nu ai habar, dar ti-a spoptit in "private" un amic ca ele ti-ar sustine afirmatiile....
Nu intru in probleme de etica sau morala, dar corect mi se pare sa nu denigrezi o persoana (asta sunt acuzela fara argumente, nu?)
Cat despre ce am sustinut....am si argumentat ce am spus (spre deosebire de tine).
Apoi, nu am pe cine sa ma supar, m-as desconsidera suparandu-ma pe voi.
Cat despre teoria conspiratie care (categoric va supraevaluati!)v-ar afecta...intorceti-va la jucarii (sau pe partea cealalta, a fost un vis).
Inca nu mi-a zis nimeni unde am gresit, iar in postarile mele am cerut doar sa argumentati public atacurile voatre, evident, publice!
PS: Indiferent de atacuri, invective...etc. voi continua sa sustin ca orice atac la adresa unei persoane (publica sau nu) trebuie argumentat!
|