Domnule MIREAN,sa ne intelegem.Linkul spre Sinod l-am explicat,nu?Da.Ca tu ai pierderi instantanee si absolut deloc intamplatoare de memorie spun multe despre tine.De asemenea,am mai spus ca NU ma intereseaza unde au fost facute pozele,ci faptul ca AU FOST FACUTE,nu?Da.Cat despre succesiunea la scaunul patriarhal,vezi ca am explicat si aici,ma refeream la cazul de suplinire NU de ocupare directa a acestuia de catre mitropolitul Moldovei.Inca ceva,ca eu sa fiu lupusor sau cum vrei ar trebui sa am o functie inalta in B.O.R sau sa fiu macar preot ceva,nu crezi?Te contrazici singur,plus ca n-ai argumentat niciodata pozitia ta,deci TU MINTI!Ceilalti pot sa aduca N dovezi,nu conteaza,numai parerea ta e buna ca asa vrei tu.Asa ca mai gandeste-te cine sminteste si provoaca discutii contradictorii.
P.S.Sa nu uit,deci din ce grupare pseudoortodoxa fac parte,ca n-am inteles...a,da,si ce dovezi ai,ca nu te cred.Asa cum tu nu crezi dovezi ale calugarilor si ierarhilor antiecumenisti,cu atat mai putin sa ai pretentia ca o sa cred eu niste fituici de ziare,scrise pe interese si multe FARA DOVEZI,dovezile pe care atata le invoci si iti sunt atat de dragi.Eu nu cred nimic din ce zici tu,m-am lamurit cu "sinceritatea" ta.
|