Credeti in puterea rugaciunii
M-am rugat Domnului Nostru Iisus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria, sfintei mucenite Ecaterina si parintelui Nectarie pentru bunica mea, bolnava. O iubesc foarte mult, pentru ca mereu ne-a fost alaturi si a facut tot ce a putut pentru ca noua sa ne fie bine. Desi era conectata la aparate, in stare critica, minunea nu a intarziat sa apara. S-a marturisit si s-a impartasit la spital, i-am pus o picatura din uleiul sfintit adus de la moastele parintelui Nectarie in ceai si iata ca azi, spre bucuria noastra si-a revenit,. A mancat, starea ei s-a imbunatatit vizibil, ba chiar s-a ridicat din pat. Vreau prin acest mesaj sa indemn pe toti cei care au necazuri sa se roage Mantuitorului, Fecioarei Maria, sf. Ecaterina si Pr. Nectarie, precum si tuturor sfintilor pentru ca vor primi grabnic ajutor si nu vor ramane fara raspuns. Bucuria mea este fara margini, in semn de multumire o sa revin la Bucuresti la Radu Voda sa ma mai inchin o data si sa pot multumi din inima ocrotitorului meu drag, parintele Nectarie.Doamne ajuta!
|