Citat:
În prealabil postat de Mirean
Inca ceva: imi poate spune cineva (stiu ca nu e topicul, dar este contextul), fara copy/paste, dar argumentat, care este pozitia BOR fata de ecumenism!
Pentru curiosi: eu am spus parerea mea la alt topic!
P.S. Interesant mi se pare ca desi mi-am spus parerea despre masonerie, atacurile la persoana continua in aceeasi directie, ma rog...poate nu toata lumea citeste toate postarile, se pare ca multi le citesc doar pe ultimele!
|
Domnule,dar esti exasperant.Adica la tine dovezi inseamna ce ti se pare tie si ce crezi tu?Dovezile reprezinta martori,materiale audio,video,scrise care sa sustina o afirmatie.Asta ca sa inveti si tu ce sunt dovezile,din care ti-am dat destule si pe care tu le-ai contestat.Adica ce vrei sa zici,ca daca eu de exemplu am fost in templul masonic si l-am vazut acolo pe un ierarh ortodox,inseamna ca tu automat o sa ma crezi?Asta e dovada?Pai asa poate spune oricine orice,cum faci tu,fara sa aduci dovezi,ci parerile tale,si pe urma culmea,ne acuzi pe noi,ce aducem dovezi,ca nu avem dovezi...sau ca nu sunt bune!Dar cate de imbecili ne crezi domnule?Du-te si joaca-te cu altcineva ca aici ti s-a infundat!Retrage-te pana nu devii persoana non-grata,dupa cum ti-am mai zis,dar vad ca nu asculti.