276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLV)
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLV)
În anul 2000 pucioșii primeau asigurare fermă de la “Domnul” lor că va veni și cu trupul la ei, curând, curând, îndată ce așternutul picioarelor Lui va fi gata. La rândul lor, copiii venirii Lui (liderii pucioși) primeau mereu peste ei rostirea facerii cerului cel nou și a pământului cel nou (rostire mincinoasă, deoarece cerul și pământul au rămas neschimbate, deși au mai trecut 10 ani de atunci):
“Curând, curând vin cu trupul pe pământ. Îmi pregătesc așternutul picioarelor Mele, și apoi vin. Curând, curând vin. Amin. Iar voi, copii ai venirii Mele, stați frumoși înaintea Mea, că rostesc mereu peste voi facerea cerului cel nou și a pământului cel nou, după cum scrie în Scriptura înnoirii lumii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)
Venirea de la Pucioasa este tainică și nimeni nu o vede pe ea, cu excepția duhului care ia numele Maicii Domnului. Acesta vine din cer cu învățătură pentru veghe și curățire pentru calea piciorului venirii “Domnului” Pucios și e singurul duh care vede venind venirea Lui la liderii pucioși:
“Mama Mea Fecioara mângâie […] că mare este taina vieții care se varsă din Mine peste voi pentru veșnicia voastră, copii ai venirii Mele. Mama Mea […] vede venirea Mea venind la voi, și Mă vede venind și așezând peste pământ curățirea, ca să pot călca cu piciorul venirii Mele. Omul nu face curat pe pământ pentru venirea Mea. […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)
Plâns și jale este în ceruri că nimeni nu vrea să meargă pe calea cea strâmtă a pucioșismului. Duhurile care își iau numele “Hristos” și “Maica Domnului” se mângâie unul pe altul în neputința lor de a-i amăgi pe oameni să sunt venite de la Dumnezeu. Singurii care iubesc aceste duhuri și învățătura lor sunt simpatizanții și adepții pucioși, la care au venit duhurile și au cinat cu ei și au găzduit la ei și s-au dat lor cu învățătura cea nouă de “Nou Ierusalim”:
“– Eu, mamă, n-am cu cine să Mă mângâi pe pământ, că pământul are numai păcat pe el. Mă mângâi cu ei, și le dau putere să Mă iubească și le torn din Mine ca să fie ca Mine, că Eu n-am cui să dau averea Mea, că nimeni nu Mă vrea, mamă. Dar tu nu plânge de jalea Mea. Iată-i pe cei ce Mă iubesc. Eu la aceștia am venit și Mi-am așezat cina și Mi-am făcut casă la ei și M-am dat lor și M-am arătat lor pentru ei și pentru mulți care Mă iau de la ei spre viață.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)
Venirea “Domnului” Pucios se anunță tot mai grea și mai tristă și mai anevoioasă și ea cere tot mai mult ajutor de la pucioșii cei pravoslavnici. Dar El vine până va termina de venit, căci adepții pucioși se dovedesc nu îndeajuns de deștepți ca să înțeleagă necesitatea slujirii “fiilor de la iesle” adică a liderilor lor, care vin la supușii lor cu această venire:
“Iată hrană pentru suflet, fiilor de la iesle. Caut mereu să vă dau hrană, ca să se cunoască la voi că aveți hrană din cer. Caut mereu să-i dau gust bun, ca s-o mâncați cu poftă și cu dor și cu folos și cu mulțumire. Caut și iar caut să am și Eu mulțumire pentru truda Mea dintre cer și pământ. Umblu după voi și pentru voi mereu, ca pasărea care-și adună pentru pui hrană. Vin mereu, că Eu nu trebuie să stau fără lucru. Vin până voi termina de venit, și apoi nu mai vin, și rămân pe veci cu cei care-Mi ajută acum venirea. Amin. Venirea Mea Mi-e tot mai grea, Mi-e tot mai dureroasă, Mi-e tot mai tristă, Mi-e tot mai anevoioasă. Voi trebuie să fiți deștepți și să înțelegeți ce voiesc să spun, căci cu durere adâncă spun.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000)
“Domnul” Pucios este adânc demoralizat și sleit de puteri, îndurerat și bolnav de inimă rea, și de aceea venirea Lui la Pucioasa se face tot mai problematică, tot mai grea, tot mai incertă, tot mai stinsă:
“Iată, venirea Mea Mi-e tot mai grea, tot mai dureroasă, tot mai tristă, tot mai anevoioasă. Bucuria Mea Mi-e tot mai stinsă, și durerea Mă prinde de peste tot.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000)
Soluția redresării? Ea se află tot la Pucioasa, iar speranța în ajutorul salvator este numai în liderii pucioși. “Domnul Pucios” îi strigă pe ei cu disperare și le cere să-I dea ei puteri ca să mai poată veni, căci fără ei El nu mai poate veni, într-atât de sleit de puteri este. Are “Domnul” Pucios nevoie de ei “cum are omul nevoie de casă și de masă și de haină și de apă și de hrană și de mâini și de picioare și de ochi și de urechi și de tot trupul și sufletul și duhul lui”. Și dacă va găsi ajutor potrivit de la ei, va pune masă de nuntă și se va încinge și-i va sluji El pe ei. (deocamdată încă nu s-a ajuns aici, la masa de nuntă, semn că liderii pucioși n-au prea fost la înălțime cu ajutorul și cu puterile care li s-au cerut, deși venirea “Domnului” lor era aproape, era chiar la ușă):
“Dați-Mi putere să vin, că e vremea să vin, și nu pot fără voi să-Mi fac venirea. Am nevoie de voi cum are omul nevoie de casă și de masă și de haină și de apă și de hrană și de mâini și de picioare și de ochi și de urechi și de tot trupul și sufletul și duhul lui. Iată, venirea Mea Mi-e tot mai grea, Mi-e tot mai dureroasă, Mi-e tot mai tristă, Mi-e tot mai anevoioasă. Dați-Mi voi putere să vin, că e la ușă venirea Mea, nu e departe. Voi numai să-Mi deschideți, voi numai să Mă primiți, că Eu pun masă de bucurie cu sfinții la voi. Voi numai să voiți aceasta, căci Eu sunt Cel ce slujesc.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000)
Noua Biserică de la Pucioasa, cu numele “Noul Ierusalim”, mai are multe de pus la punct și de îndreptat în viața sa bisericească. Speranța redresării lucrurilor este tot la liderii pucioși care, ajutați din cer și ghidându-se după Scripturi, urmează să împodobească Biserica în straie de mireasă:
“O, fiilor, atâtea sunt de făcut pentru viața bisericii! Eu din cer, și voi de pe pământ, și hai să lucrăm după cum cere vremea, măi fiilor scumpi. Uitați-vă în Scripturile venirii Mele și vedeți cum cere vremea aceasta. Mireasa are nevoie de găteală de mireasă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000)
Ghinionul liderilor pucioși este că ei s-au lepădat de bogățiile pământești ca baba Dochia de cojoace, din mândria de a se descurca singuri, fără ajutor de la “lume”, și iată că acum au ajuns să aibă nevoie de ele. Bogățiile pământului sunt acum în mâinile oamenilor din “lume”, iar oamenii nu se grăbesc să le sară în ajutor, pentru că ei știu că pe pucioși îi ajută cerul și îi ajută direct “Domnul” lor, ca să iasă ei din orice încurcătură și nevoie. Dar acum a ajuns la greu și “Domnul” Pucioasei, căci criza economică s-a întins de pe pământ la cer, iar liderii pucioși or fi ei “copii lucrători”, dar sunt mici și plăpânzi, trudiți și obosiți, neajutorați și neputincioși, și toate li se trag de la munca grea de conducere (căci ei lucrează mai ales cu capul, atunci când nu dau din mâini și din picioare ca să traseze sarcini altora) pe care o lucrează ei zi și noapte peste supușii lor care lucrează mai ales cu mâinile:
“Voi, copii lucrători, luați-o pe cărarea cărții Mele spre toate cuvintele Mele cu voi și dați-le bine împlinire peste voi și peste biserică. Lucrați așa cum Eu vă povățuiesc, ca să vină spre voi tot ajutorul cel din cer și cel de pe pământ, că lucrarea Mea cu voi are nevoie de mare ajutor, fiindcă ea e mare, și atât de mare că n-o poate cuprinde pământul, fiilor. Bogățiile pământului sunt în mâinile oamenilor, și Eu trag din greu pentru venirea Mea spre oameni, iar voi sunteți mici, și sunteți trudiți și obosiți și neputincioși.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000)
Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 14:14:26.
|