Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Sunt de ajuns dovezile,sau mai vreti,domnule MIREAN?
|
Prietene, in cazul in care nu ai aflat, traim in ROMANIA!!! Sau poate ar trebui sa cred in marturia unor calugari schismatici din Biserica Greciei?
Plus de asta, dovezile pe care tile-am cerut tin de afirmatiile la adresa ierarhilor ROMANI si nu ai adus nici una in sensul asta! Crezi ca daca plimbi o scrisoare cu copy/paste pe tot forumul devii credibil? Prietene, esti penibil!
|
Nu stiu cine e penibil,domnule,dar tu in mod cert esti pe dinafara ortodoxiei.Ce cauti pe forumul asta,sa iei apararea ereticilor?N-avem nevoie.Dar te avertizez ca la Judecata Hristos nu te va intreba daca ai facut ascultare de arhierei,ci daca ai facut ascultare de EL!Si cu asta consider ca nu mai am ce sa vorbesc cu tine,nu de alta dar ti-am zis ca am treburi mai importante decat asta,stii tu,cu aranjatul ciorapilor...
|
Care ertici, baiete? Ai raspuns intrebarilor mele cu o scrisoare de la niste calugari greci... la aia te referi ca-s eretici? Atunci sunt de acord cu tine! Sunt ertici si intre calugarii romani, stii si bine tu asta!
http://www.nistea.com/teof-ascult-voda.htm
Cat despre Judecata, cum am mai spus cuiva, nu iti face griji pentru mine caci este personala!
PS: Ai improscat cu noroi numele unui ierarh, dar tot nu ai fost in stare sa argumentezi cele postate! De fapt nu ai argumentat nimic, numai ai aruncat cu noroi in toate partile! :)
Inca o intrebare: Prietene, crezi ca arnajatul ciorapilor iti va fi de folos pentru mantuire?
???