View Single Post
Vechi 26.11.2010, 14:00:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Despre morți numai de bine, dar atunci despre vii?

“Este în poporul Meu o inimă care nu poate pricepe lucrarea aceasta. Mi-am amintit de inima unui fiu care e numai cu trupul fiu al lucrării Mele.Mi-a promis mereu că va fi al Meu, și M-a înșelat mereu și acum Mă caută în felul lui ca să fiu cu el cum vrea el și pe unde vrea el, că n-a putut să iasă din el ca să pot Eu fi și cu el, și acum râde de cuvântul Meu și se atinge de el și vai lui, că nu știe ce-și face! Nici unul din poporul Meu n-a priceput că acesta își schimbă capul după cum îi folosește. Voi trage de lângă el pe îngerii Mei și îl voi lăsa cu îngerii lui, că are și el îngerii lui, dar el nu știe ce are cu el. Cine se ia după el ajunge ca și el. Nu voi mai lua din mâna lui ca să mănânc, căci masa lui cu Mine e amară (preotul Nicu Gabriel, n.r.)”(Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 29 iunie/12 iulie 1995)

Îngeri sunt numiți nu numai îngerașii din Cer ci și anumiți oameni credincioși cu o oarecare viață sfântă... văzută și nevăzută de oameni...

Ceea ce trebuie reținut și e pentru oricine, pentru orice om care nu vrea să mai amărească pe Domnul, este că:

-o inimă (de fiu) nu poate pricepe dacă e numai cu trupul fiu al lucrării Mele.

-Mă caută în felul lui ca să fiu cu el cum vrea el și pe unde vrea el, că n-a putut să iasă din el ca să pot Eu fi și cu el, și acum râde de cuvântul Meu și se atinge de El...

-inima acesta își schimbă capul după cum îi folosește.

-că are și el îngerii lui, dar el nu știe ce are cu el.

-masa lui cu Mine e amară.

Cine se ia după el ajunge ca și el.

Concluzia cea de după concluziuniune: preotul Gabriel se spovedea pe la Techirghiol... și poate că Domnul i-a primit pocăința, că nu degeaba a visat cineva că s-a înălțat în spirală la Cer sufletul lui imediat după ce a murit, căci cu trupul era un fiu al Domnului, dar era o inimă care nu putea pricepe, iar spirala este simbolul ADN-ului și ARN-ului... deci Domnul pare că a primit nevoințele sale, dar nu a primit minciunile și rătăcirile sale sufletești și duhovnicești și batjocura la adresa Sa ci doar pocăința și nevoința lui trupească.

Last edited by vsovivi; 26.11.2010 at 14:13:39.