Subiect: Suflete dorit
View Single Post
Vechi 05.06.2007, 17:29:40
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Elena,sant tare fericita in suflet ca odata cu inceperea Postului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, am inceput sa citesc Sfanta Scriptura in adevaratul sens al cuvantului, nu ca o simpla lectura. DOAMNE AJUTA-MI sa reusesc sa tin postul asa cum se cuvine ! Orice rugaciune sau acatist o/il incep cu rugaciunile incepatoare din cartea de rugaciuni. Ma bucur ca m-ai atentionat asupra foilor pe care le listez, sa nu le arunc la gunoi ( le ard impreuna cu servetele de la candela... si cenusa o pun la radacina unui pom -stau la casa 6 km de Timisoara ). Referitor la salvarile evangheliilor de pe site, am omis sa maresc literele, da stiu cum se face, dar de bucurie sa citesc am dat Print imediat cand am vizualizat. Biblia primita de la baptisti, am dat-o unei persoane tot baptiste, nu am vrut sa o arunc la gunoi. Ma incred in totalitate in bunul Dumnezeu, am simtit si simt zilnic binecuvantarile Lui. N-am obtinut in viata nimic usor ( cand eram ceva mai tanara ziceam ca sant o fire ambitioasa si de aceea pana la urma reuseam in ceea ce doream sa realizez ), acum ca mi s-a albit parul cu trecerea anilor, zic ca ingerul pazitor mi-a avut de grija, mi-a dat gandul bun iar cand nu meritam, m-a atentionat dandu-mi peste mana sau intampinam tot felul de ispite, pe care greu, greu de tot am inteles ca trebuie sa le accept, cu alte cuvinte sa-mi duc crucea. Toata lumea are necazuri, doar ca nu pot sa le recunoasca si fiecare crede ca necazul lui e cel mai mare, insa daca te rogi cu credinta, tot greul pare intr-un sfarsit mai usor. Ma repet cu o vorba zisa mai acum cateva zile :" mai bine mai tarziu decat niciodata " sa ne intoarcem fata si sufletul catre Dumnezeu ca doar el ne poate mangaia si ajuta. Ma rog sa reusesc sa fiu o persoana cu frica de Dumnezeu, sa fiu mai buna, sa ajut pe cei care au nevoie de ajutor, sa fac milostenii, sa nu mai repet ce-am gresit toata viata pana acum, sa reusesc sa mentin armonia si gandul bun in familie si in jurul meu. Multumesc administratie acestui forum ca ne da posibilitatea sa ne spunem ofurile si sa ne indrumam unii pe altii spre mantuire. DOANE AJUTA-NE ! icamilin
Reply With Quote