[quote=Templier Knight;307939]
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul
Unde locuiesc am o comunitate de penticostali infiintata de curand, au inceput sa convinga oamneni ca s ce i mai tari, altii sau convertit , si stau domnule si critica fara sa aduca argumente ,ca ne inchinam la lemne ca veneram''cadavre'' pur si simplu injosesc Biserica Ortodoxa , DE CE se cred superiori ,DE CE va credeti mai buni,mandria e un pacat f .mare asta facet i si voi, va mandriti cu cultul vostru . Cand o sa vad un neo protestand ca arata macar un pic de respect pt BOR atunci imi voi schimba parerea ,dar na m vazut pe nimeni facand asta .
|
De ce te stresezi???
Niciodata SATANA nu a agreat Biserica lui D-zeu....apropie de un demonizat Sf. Cruce si vezi cum se manifesta...se zbate....
Stropeste-l cu aghiasma....zbiara...
Te intreb eu, care-i diferenta intre penticostalii de care vorbesti si SATANA???....una, pe primii ii vezi, pe Satana NU....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
|