View Single Post
Vechi 26.11.2010, 22:47:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Of, dragă Sofia !

N-ai înțeles mesajul meu , dar asta-i , nu mă supăr , căci nici eu nu le-am înțeles pe toate de la bun început, ba chiar și acum am mari ispite , neânțelegeri și tulburări, dar caut să mă detașez de ele și să-nțeleg ce-i bun dintr o învățătură, dintr un mesaj , dintr o discuție purtată cu cineva , să înțeleg câte ceva din fiecare cădere a mea , din fiecare lecție primită , cu toate că sunt foarte temperamental, încăpățânat și mândru ! Să învățăm să nu trântim ușa ori de câte ori nu ne convine sau nu înlegem ceva ! Da , Sofia, să-ți iubești aproapele ca pe tine însăți ( însuți ) , dar mare atenție cum te (ne ) iubim pe noi înșine și cum ne raportăm la iubirea față de Dumnezeu ! Iubindu-L pe El , făcând voia Lui , nu voia păcătoasă a noastră , ne respectăm și pe noi înșine și în primul rând pe Creatorul nostru , făcându-ne un Tot inseparabil ! Până atunci suntem separați mai în toate de Cel Adevărat, suntem în afara Adevărului , rămând doar iubirea , propria noastră iubire deformată și egoistă ! Doamne ajută!+